Trgovina - Ponuda i cijene SITEH Rijeka

SITEH d.o.o. Rijeka u ponudi ima samo najkvalitetniju opremu poznatih svjetskih proizvođača opreme za centralno grijanje, solarno grijanje, podno grijanje, peći na pelete, kamine na drva, kotlovi i peći na drva, kotlovi na pirolizu, radijatori, automatike, opreme za klimatizaciju, klima uređaji i toplinske crpke.

SITEH Trgovina - Ponuda i cijene

Široka ponuda i povoljne cijene vrhunske opreme. Trgovina omogućava slanje narudžbe za odabrani proizvod, cijene su aktualne i izražene sa PDV-om. Po primitku vaše narudžbe kontaktirati ćemo vas za daljne upute vezano za narudžbu.

U trgovini nisu predstavljeni svi proizvodi, na našoj internet stranici možete pogledati koje sve proizvođače zastupamo te nam poslati upit za bilo koji proizvod. Garantiramo povoljne cijene i brzu isporuku.

U našoj ponudi imamo pelet setove proizvođača Bosch, Buderus, Ferroli i Viadrus. Zavisno od proizvođača pelet set može se bazirati na lijevano željeznom ili čeličnom kotlu.
Ferroli SFL kotao na pelete

Pelet set se sastoji od kotla na kruta goriva koji se montažom vrata za prihvat plamenika pretvara u kotao na pelete.

Na vrata se ugrađuje plamenik na pelete koji transporterom iz spremnika ubacuje pelete u ložište plamenika. Plamenikom upravlja automatika, koja omogućuje modulirajući rad plamenika što znatno pridonosi manjoj potrošnji pelete.

BOSCH Solid 2000B kotao na pelete

Plamenik na pelete

Standardni sadržaj pelet seta: kotao na kruta goriva, plamenik na pelete sa transporterom i automatikom, spremnik za pelete 195-220 lit., vrata za montažu plamenika i termička zaštita kotla.

Plamenik za Bosch, Buderus i Ferroli pelet set dolazi u dvije verzije, plamenik snage 14-34kW i plamenik snage 30-55kW.

TEHNIČKI PODACI ZA PLAMENIK SUN P / PELET BRENN
MODEL SUN P7 / PELET BRENN 14-34 SUN P12 / PELET BRENN 30-55
Snaga max kW 34.1 55.0
min kW 13.7 30.0
Potrošnja max kg/h 7.2 11.6
min kg/h 2.9 6.3
Masa (prazan) kg 11.0 13.5
Dimenzije peleta Ø/dužina mm 6/35 6/35

Subvencije i poticaji – Solarno grijanje – Grijanje na pelete

5 srpnja 2013, Komentari: 0

Iskoristite poticaje, prijavite se na natječaj za subvencioniranje ugradnje solarnog grijanja tople vode ili grijanja na pelete. SITEH Rijeka ovlašteni je instalater vodećih proizvođača […]