Subvencije i poticaji - Solarno grijanje - Grijanje na pelete

5 srpnja 2013, Komentari: 0

Iskoristite poticaje, prijavite se na natječaj za subvencioniranje ugradnje solarnog grijanja tople vode ili grijanja na pelete.

SITEH Rijeka ovlašteni je instalater vodećih proizvođača opreme za solarno grijanje, peći i kotlova na pelete. Prijavili ste se na otvoreni natječaj u vašoj županiji, obratite nam se za dobavu i ugradnju opreme te iskoristite poticaje za obnovljive izvore energije.

Pripremili smo akcijsku ponudu solarnih kolektora, solarnih paketa, peći i kotlova na pelete

 

Naše reference i zadovoljni korisnici temelj su naše kvalitete. Zastupamo vodeće proizvođače solarnih kolektora i spremnika za solarno grijanje tople vode. Ovlašteni smo distributeri i serviseri La Nordica Extraflame i Palazzetti peći i kotlova na pelete.

PRATITE OTVORENE NATJEČAJE PO ŽUPANIJAMA

GRAD LABIN – Predmet natječaja je sufinanciranje ugradnje solarnih kolektorskih sustava za grijanje i pripremu potrošne tople vode u kućanstvima (obiteljskim kućama i višestambenim zgradama) na području Grada Labina.  40% opravdanih troškova ulaganja će se sufinancirati od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, ali ne više od 12 000 kn (s PDV-om) po kućanstvu, dok će 10 % opravdanih troškova ulaganja sufinancirati Grad Labin, ali ne više od 3.000 kn (s PDV-om) po kućanstvu.

GRAD ZAGREB – Predmet natječaja je subvencioniranje troškova nabave i ugradnje sustava obnovljivih izvora energije: solarnog kolektorskog sustava za grijanje i pripremu PTV, fotonaponskog sustava za proizvodnju električne energije, sustava za grijanje i pripremu PTV na pelete, sustava za grijanje i pripremu PTV na peći s pirolitičkim procesom izgaranja, sustava s dizalicama topline za pripremu PTV, grijanje i hlađenje A energetske klase (prema Eurovent Energy Efficiency Classification): zrak-voda (COP≥3,2, EER≥3,1), voda-voda i zemlja-voda (COP≥4,45, EER≥5,05), sustava s vjetrogeneratorima i akumulatorima za proizvodnju električne energije za vlastitu potrošnju (samostalni sustavi/off-grid) na području Grada Zagreba za 2013. za kuće i stanove (fizičke osobe) te malo i srednje poduzetništvo (pravne osobe).

Comments are closed.