Sonnenkraft - Grijanje prostora

SONNENKRAFT COMFORT E


Sonnenkraft COMFORT E

Učinkovito rješenje za solarno grijanje. Pokriva do 80% potrebe za toplom vodom i do 30% potrebe za grijanjem.

Pokriva do 60% potrebe za toplom vodom.

JEDNOSTAVNO - Brza i jednostavna ugradnja spremnika sa svim hidrauličkim modulima i brzim puštanjem u pogon zahvaljujući unaprijed postavljenoj upravljačkoj jedinici.

EFIKASNO - Svježa, higijenska topla voda uz pomoć zagrijavanja vode prema potrebi Visokoučinkovite pumpe s do 80% nižim operativnim troškovima.

EXTRA - Spremnik s optimalnim temperaturnim raslojavanjem. Za veće energetske rezerve moguća je kombinacija s proširenim spremnikom.


SONNENKRAFT COMFORT E  rješenje je isplativo za sve kojima je potrebna topla voda i sobno grijanje. To rješenje sastoji se od PSR-E spremnika s visoko učinkovitom crpnom stanicom i naprednim modulom za svježu vodu. Pokriva do 30 % potrebe za grijanjem kućanstva i 80 % potrebe za toplom vodom. Ta rješenja mogu se dodatno koristiti i za grijanje bazena - vanjskih ili unutarnjih.

SONNENKRAFT MODUL ZA SVJEŽU VODU FWM15i/30i

Svježa, higijenska topla voda preko pripreme tople vode na zahtjev. Napredna jedinica koja dostavlja točnu količinu tople, svježe vode kada je to potrebno. Nema potrebe za spremanjem tople vode, što smanjuje rizik za razvoj legionele.

SONNENKRAFT PUMPNA STANICA PSKR18HE

Visoko učinkovit PSKR18HE dolazi s regulatorom koji ima ploču za jednostavno upravljanje. Modul sa svojom visoko učinkovitom crpkom štedi na svakom uvjetu djelovanja i povećava raspon djelovanja toka za 30 %.

POBOLJŠANJE SLOJEVITOSTI

Solarni registar ugrađen je u kućište, što znači da dolazi do bržeg punjenja gornjeg dijela spremnika i veće razlike u temperaturi spremnika te boljoj izvedbi grijanja u hladnijim mjesecima. Izolacija je izuzetno prikladna i smanjuje gubitak topline.

NOŽICE ZA NAMJEŠTANJE VISINE

To omogućuje savršeno namještanje spremnika, čak i ako je spremnik namješten na neravnoj površini. Donja granica pokriva nožice, što spremniku daje bolji izgled.


SONNENKRAFT COMFORT E PLUS


Sonnenkraft COMFORT E PLUS

Učinkovito rješenje solarne topline. Pokriva do 80% potrebe za toplom vodom i do 40% potrebe za grijanjem.

JEDNOSTAVNO - Brza i jednostavna ugradnja spremnika sa svim hidrauličkim modulima i brzim puštanjem u pogon zahvaljujući unaprijed postavljenoj upravljačkoj jedinici - za solarne sustave s površinom kolektora do 50m2.

EFIKASNO - Najviša učinkovitost sustava i optimalni energetski doprinos svježe vode po potrebi putem modula za svježu vodu i uz pomoć sofisticiranog vanjskog slojevitog punjenja modula s visokoučinkovitim pumpama i efikasnim izmjenjivačem topline ploča.

EXTRA - Inteligentno solarno grijanje uz pomoć RAS20 modula koji povećava temperaturu povratnog kruga zagrijavanja samo onoliko koliko je doista i potrebno. Iz međuspremnika se preuzima onoliko energije koliko je potrebno za proizvodnju željene temperature povrata. Zajedno s optimalnim raslojavanjem spremnika PSC-E značajno se povećava efikasnost cijelog grijanja.


SONNENKRAFT COMFORT E PLUS rješenje sofisticirano je solarno termalno rješenje za toplu vodu i sobno grijanje s najvećom proizvodnjom energije. To rješenje pokriva do 50 % vašeg grijanja i 80 % potrebe za toplom vodom. Sastoji se od našeg visoko učinkovitog PSC-E spremnika s naprednim modulom za svježu vodu, visoko učinkovitim modulom za slojevito punjenje te neobveznim visoko učinkovitim modulom za protok grijanja. Sve je razvijeno kako bi savršeno odgovaralo.

Visoko učinkovit modul za protok grijanja HKM20HE može se namjestiti i na COMFORT E Plus rješenje, kako bi izravno upravljao radijatorom ili sustavom podnog grijanja, na koji utječe vrijeme i vremenska prognoza. RAS20 omogućuje najučinkovitiju primjenu solarne termalne enerije, u kombinaciji s postojećim sustavom grijanja, pogotovo s kondenzacijskim kotlovima.

COMFORT E PLUS moguće je korisiti i za grijanje bazena.

SONNENKRAFT MODUL ZA SVJEŽU VODU FWM15i/30i

Svježa, higijenska topla voda preko pripreme tople vode na zahtjev. Napredna jedinica koja dostavlja točnu količinu tople i svježe vode kada je to potrebno. Nema potrebe za spremanjem tople vode, što smanjuje rizik za razvoj legionele.

20 % SMANJENJE GUBITKA TOPLINE

Vunena izolacija savršeno odgovara PSC-E spremniku, jednostavno ju je odstraniti i ponovno postaviti. Zajedno s novim patentiranim izolacijskim čepovima znatno smanjuje gubitak topline te održava vrijedan solarni dobitak pri grijanju kućanstva.

NAPREDNO SOLARNO GRIJANJE

RAS20 povećava temperaturu povratnog toka grijanja samo toliko, koliko je to potrebno. Napredni regulator uzima potrebnu količinu solarne energije za postizanje željene temperature toka. Zajedno sa savršenim slojevitim PSC-E spremnikom, učinkovitost cjelokupnog sustava grijanja znatno će se povećati.

MODUL ZA SLOJEVITO PUNJENJE SLM50HR

SLM50HR jamči vrhunsku slojevitost u spremniku. Visoko učinkovita crpka osigurava vrhunsko djelovanje svakog načina rada i smanjuje potrošnju električne energije za 80 %.


Sonnenkraft

Solarna energija za toplu vodu i grijanje

SONNENKRAFT rješenja za solarno grijanje tople sanitarne vode i sobnog grijanja koriste sunčevu energiju te tako zadovoljavaju veliku većinu potrebe za energijom, i to besplatno. Ta rješenja mogu obuhvatiti i grijanje bazena.

SONNENKRAFT je jedan od vodećih europskih stručnjaka na području razvijanja visoko učinkovitih solarnih rješenja vrhunske kvalitete i već od 1992. godine se nalazi u vrhu na području solarne energije.

Sonnenkraft Hrvatska

SITEH d.o.o. Rijeka ovlašteni je zastupnik i instalater

SONNENKRAFT opreme i proizvoda.


Potreba za učinkovitim energetskim rješenjima koja ne štete okolišu su sve veće. Osim velikih objekata sada i obiteljska kućanstva privatni korisnici pokazuju povećano zanimanje za solarna energetska rješenja, uz pomoć kojih će njihova kućanstva manje zagađivati, postati isplatljivija i neovisnija.

Sonnenkraft solarno grijanje

SONNENKRAFT sa svojim solarnim rješenjima je više nego spreman zadovoljiti potražnju. SONNENKRAFT neprestano razvija nove tehnologije kako bi optimizirao prednosti solarne energije, istovremeno intenzivno radeći na jednostavnijoj prodaji, instalaciji i servisiranju SONNENKRAFT rješenja.

SONNENKRAFT nudi široki spektar optimalnih rješenja za iskorištavanje solarne energije. Bez obzira radi li se o potrebi za toplinom za grijanje prostora ili toplom sanitarnom vodom, mi smo sposobni ispravno konfigurirati sustav u skladu sa vašim potrebama.

Ponuđena rješenja vam pružaju toplu vodu, sobno grijanje ili oboje. Njihov način rada vrlo je jednostavan; tajna je u njihovoj učinkovitosti. Rješenje termalne solarne energije sastoji se od jednog ili više kolektora, smještenih na krovu ili zidu zgrade. Kolektori sadrže niz cijevi u kojima se voda grije. Voda se potom prenosi u spremnik topline ili spremnik za centralno grijanje. Jednostavno, učinkovito i u potpunosti besplatno.Ovdje možete pogledati kratku prezentacijue širokog raspona Sonnenkraft rješenja za grijanje i toplu vodu

Subvencije i poticaji – Solarno grijanje – Grijanje na pelete

5 srpnja 2013, Komentari: 0

Iskoristite poticaje, prijavite se na natječaj za subvencioniranje ugradnje solarnog grijanja tople vode ili grijanja na pelete. SITEH Rijeka ovlašteni je instalater vodećih proizvođača […]Ponuda i

cijene

 • weishaupt-split-dizalica-topline
  Weishaupt dizalice topline

  Weishaupt dizalice topline slove za najučinkovitije i najtiše dizalice topline na tržištu. Dobiva li se toplina iz zraka, iz zemlje ili podzemnih voda uvijek […]

 • airleaf_ventilokonvektori
  INNOVA Ventilokonvektori

  Ventilokonvektori visoke učinkovitosti za grijanje i hlađenje Air Leaf DC Inverter je ventilokonvektor napajan vodom koji u samo jednoj napravi obuhvaća najbolja rješenja za grijanje zimi, […]

 • inox_izolirani_dimnjak
  Inox izolirani dimnjaci prodaja i montaža

  Prodaja i montaža INOX izoliranih dimnjaka, odlične cijene izoliranih inox dimnjaka za peći na pelete. Radimo izmjere za izradu i montažu inox dimnjaka za […]

 • Ensto električno podno grijanje Thinmat
  ENSTO električno podno grijanje

  Najniže cijene ENSTO električnog podnog grijanja. Iskustvo u montaži električnog podnog grijanja, 10 godišnje jamstvo na grijače kabele ENSTO. Izračun i  postavljanje električnog podnog […]

 • vogel_noot_radijatori
  Vogel & Noot čelični radijatori

  Vogel und Noot čelični radijatori najbolji izbor, proizvedeni u Austriji. U ponudi je široki raspon modela, izvedbi i oblika. Pogodni za niskotemperaturne sustave centralnog grijanja, […]

 • palazzetti DENISE
  Palazzetti peći na pelete

  Prodaja Palazzetti peći na pelete i kamina na drva Ovlašteni smo distributer vrhunskih peći i kamina talijanskog proizvođača Palazzetti. Palazzetti peći na pelete serija […]


Centralno grijanje
Mi na grijanje gledamo drugačije

Centralno grijanje

Više...
Podno grijanje
Ekonomično, udobno, nevidljivo

Podno grijanje

Više...

Grijanje na pelete
Jednostavno, ekonomično, moderno

Grijanje na pelete

Više...
Solarno grijanje
Iskoristite sunce za grijanje

Solarno grijanje

Više...

Klima uređaji
Najkvaliteniji uređaji, odlične cijene

Klima uređaji

Više...

Mi na grijanje gledamo drugačije. Ulaganje u kvalitetu je ulaganje u budućnost!

SITEH Rijeka, Sve o grijanju


Kontaktirajte nas

SITEH Rijeka je moderna tvrtka okrenuta novim tehnologijama u grijanju i klimatizaciji.

Mi Vam nudimo savjetovanje, projektiranje, prodaju i ugradnju opreme za grijanje i klimatizaciju. Pratimo i usvajamo nove tehnologije, preporučamo i ugrađujemo proizvode i opremu prilagođenu i certificiranu za Europsko tržište.

SITEH Rijeka preporučuje upotrebu obnovljivih izvora energije, biomase i sunčeve energije, tehnički se educiramo u Hrvatskoj i u Europi u najnaprednijim trening centrima vodećih europskih proizvođača opreme za grijanje, klimatizaciju i peći na pelete. Sudjelujemo na vodećim europskim sajmovima, pratimo svjetske trendove u sustavima grijanja i klimatizacije.

Kontaktirajte nas i dogovorite termin za izvid na Vašem objektu, mi ćemo Vam pomoći da odaberete najkvalitetniji sustav visokog energetskog razreda sa što nižom potrošnjom energenta, sve prilagođeno Vašem objektu i Vašim potrebama za grijanje ili hlađenje. Sa pećima na biomasu i solarnim sustavima iz naše ponude možete se prijaviti na natječaje za subvenciju ugradnje opreme za grijanje na obnovljive izvore energije.

SITEH Rijeka je ovlašteni servis za:

Palazzetti - peći na pelete, kamin na pelete, peći na drva,  kamini na drva, centralno grijanje

La Nordica Extraflame -peći na pelete, kamin na pelete, peći na drva,  kamini na drva, centralno grijanje

Viadrus - kotlovi na drva

Mitsubishi Electric - klimatizacija, klima uređaji, toplinske crpke

Toshiba - klimatizacija, klima uređaji, dizalice topline

Fujitsu - klimatizacija, klima uređaji, dizalice topline

Daikin - klimatizacija, klima uređaji, dizalice topline

Izdajemo jamstvo za izvedene radove i ugrađenu opremu. Za sva ugrađenu opremu imamo osigurano održavanje i servis.


Ponuda i cijene opreme za grijanje


Centralno grijanje
Kakvo centralno grijanje odabrati

Centralno grijanje

Ponuda
Podno grijanje
Sve informacije o podnom grijanju na jednom mjestu

Podno grijanje

Ponuda

Kakvo centralno grijanje odabrati?
Mi ćemo Vam pomoći odabrati sustav centralnog grijanja koji najbolje odgovara Vašim potrebama. Pregledat ćemo Vaš objekt i prema energentima koji su nam dostupni na objektu predložiti ćemo Vam najbolju opciju za centralno grijanje.
Što odabrati, radijatore ili podno grijanje?
Dva potpuno različita sustava grijanja, jedan visokotemperaturni, drugi niskotemperaturni, svaki sa svojim prednostima, ovise o načinu grijanja i mogućnostima instalacije, zavisno od situacije na objektu i odabranog energenta.
Kakvu peć odabrati?
Na osnovu našeg iskustva i ponude na tržištu ponudit ćemo Vam više modela peći i prezentirati prednosti svake od njih bez obzira koji energent odabrali.
Ugradnja centralnog grijanja
Ugradnju centralnog grijanja prepustite nama, dugogodišnje iskustvo u projektiranju i izvođenju svih vrsta grijanja naše su prednosti, a Vama jamstvo da smo Vaš najbolji partner, instalater centralnog grijanja.

Solarno grijanje
Kako iskoristiti sunce za grijanje

Solarno grijanje

Ponuda
Grijanje na pelete
Sve o grijanju na pelete, uvjeti, prednosti, ušteda

Grijanje na pelete

Ponuda