Palazzetti peći na pelete - Zrak

SITEH Rijeka ovlašteni je distributer i servis

Palazzetti Ecofire peći na pelete

Palazzetti je pionir u proizvodnji peći na pelete, prvi su doveli tehnologiju grijanja na pelete iz Kanade u Europu i ponudili na tržištu peć na pelete još 1992. godine. I od tada sustavno ulažu u razvoj i tehnologiju te možemo reći da je Palazzetti vodeći proizvođač peći na pelete.

Palazzetti peći na pelete odlikuju se visokom kvalitetom izrade gdje se pazi na svaki detalj, nudi se veliki izbor materijala i boja, peći mogu biti obložene čeličnim obojenim limom, keramikom ili drvetom. Palazzetti peći na pelete su elegantne i ostavljaju snažan estetski dojam u svakom prostoru.

Palazzetti ima u ponudi čak 46 modela peći na pelete sa ispuhivanjem toplog zraka, različitih modela po izgledu, načinu ugradnje i snazi grijanja. Palazzetti peći na pelete opremljene su digitalnim multifunkcionalnim "Touch screen" upravljačem te pametnim sustavom samodijagnoze koji kontrolira peć prilikom svakog paljenja.

palazzetti_ecofire_katalog

PALAZZETTI ECOFIRE KATALOG PEĆI NA PELETE


PALAZZETTI ECOFIRE PEĆI NA PELETE SA ISPUHIVANJEM TOPLOG ZRAKA

Palazzetti peći na pelete sa ispuhivanjem toplog zraka vrhunac su tehnologije grijanja na pelete. Modeli peći na pelete sa ispuhivanjem toplog zraka odlikuju se tehnološkim rješenjima poput:

LOŽIŠTE OD LIJEVANOG ŽELJEZA - omogućava dugotrajnost i kvalitetniju emisiju topline

DVOSTRUKO SAGORIJEVANJE - oblik i materijal ložišta omogućavaju dvostruko izgaranje, što rezultira manjom potrošnjom i manjom količinom pepela

SAMOČIŠĆENJE - automatski periodični ciklus samočišćenja ložišta omogućava bolje sagorijevanje i slobodan dotok zraka potreban za gorenje peleta

SPREMNIK ZA PELETE - svaka peć je opremljena spremnikom dovoljne količine za dugotrajno loženje

Palazzetti Stella ubacivanje peleta

SISTEM UBACIVANJA PELETA "STELLA" ; inovativan način ubacivanja peleta u ložište odlikuje se tihim radom, ravnomjernijim ubacivanjem peleta što rezultira ujednačenim plamenom, manjom potrošnjom i nemogućnosti zaglavljivanja peleta

POSUDA ZA PEPEL - sav pepeo koji nastaje sagorijevanjem skuplja se u posudi za pepeo ispod ložišta što olakšava čišćenje peći

STAKLO LOŽIŠTA - napravljeno od specijalne smjese staklokeramike otporne na temperature do 800C stupnjeva, sa sistemom samočišćenja koji vam omogućava neometan pogled na vatru


Palazzetti Dynamic Combustion Control

"COMBUSTION DYNAMIC CONTROL" - tehnološki najnapredniji sustav upravljanja sa peći na pelete, cijeli sustav senzora čita parametre peći u radu i upravlja radom prema trenutnim uvjetima rada peći, sve u funkciji savršenog rada Palazzetti peći na pelete. Posebno razvijen software koji upravlja sagorijavanjem peleta, te omogućava maksimalnu iskoristivost u svim uvjetima rada. Rezultat je da Palazzetti peć na pelete uvijek radi savršeno.

 

Palazzetti Ecofire peći na pelet  sa ispuhivanje toplog zraka razlikujemo prema tehničkim karakteristikama i načinu zagrijavanja prostora :

ISPUHIVANJE TOPLOG ZRAKA POMOĆU VENTILATORA - peći na pelete vrući zrak mogu vrlo brzo raspršiti kroz kuću pomoću ventilatora čija se snaga može kontrolirati.

KANALNE PEĆI NA PELETE - peći na pelete mogu distribuirati topli zrak kroz sustav kanala: zagrijani zrak distribuira se kroz ugrađene kanale u druge prostorije u kući.

SUPER TIHE PEĆI NA PELETE -  tip peći na pelete pogodne su za ugradnju u bilo koju prostoriju, čak i u spavaću sobu. Proizvedena toplina se ravnomjerno širi po prostoriji zračenjem i prirodnom konvekcijom. Palazzetti Pellet tehnologija istraživački projekt usavršio je novu tehnologiju koja s jedne strane bolje iskorištava prijenos topline putem zračenja i s druge strane poboljšan je izmjenjivač topline odnosno ložište peći. Dobili smo prirodnu cirkulaciju zraka kojoj nije potrebna pomoć ventilatora i s time i manju potrošnju električne energije.

ŠTEDNJACI ZA KUHANJE NA PELETE - Da, možete i kuhati na štednjaku na pelete, praktično, sigurno i jako ekonomično.


PONUDA I CIJENE PALAZZETTI PEĆI NA PELETE SA ISPUHIVANJEM TOPLOG ZRAKA