Peći i kamini na drva i peletePalazzetti – priča duga tri generacije

Tvornica osnovana daleke 1954. godine u mjestu Pordenone u Italiji. Palazzetti je danas europski i svjetski lider u sektoru grijanja za domaćinstva na biomasu.

Talijanska tvrtka s jakim međunarodnim identitetom. Njihovi proizvodi sposobni su ispuniti bilo koje zahtjeve za grijanje cijelih domova, inovativni su, razvijeni u skladu s najvišim tehnološkim standardima i u potpunosti poštujući okoliš, testirani i certificirani od strane najprestižnijih europskih instituta, te od strane zaštite potrošača i udruga za zaštitu okoliša.

Od svog nastanka, misija tvrtke bila je da bude što bliža krajnjem korisniku: koristiti energiju i resurse za proizvodnju proizvoda koji mogu jamčiti vrhunske performanse, što je moguće više moguće smanjiti utjecaj na okoliš. Stavljati dobrobit i zadovoljstvo kupaca kao svoj prioritet.Peći na pelete Palazzetti ECOFIRE®


PEĆI NA PELETE ECOFIRE® - ZRAK

SLIM MODELI
Peći na pelete ECOFIRE® - ZRAK

SLIM MODELI

KANALNE PEĆI
Peći na pelete ECOFIRE® - ZRAK

KANALNE PEĆI

TIHE PEĆI
Peći na pelete ECOFIRE® - ZRAK

TIHE PEĆI

KOAKSIJALNI DIMNJAK
PEĆI NA PELETE ECOFIRE® - ZRAK

KOAKSIJALNI DIMNJAK


PEĆI NA PELETE ECOFIRE® - CENTRALNO GRIJANJE

DODATNO GRIJANJE VENTILATOROM
PEĆI NA PELETE ECOFIRE® - CENTRALNO GRIJANJE

DODATNO GRIJANJE VENTILATOROM

Modeli
SLIM MODELI
Peći na pelete ECOFIRE® - CENTRALNO GRIJANJE

SLIM MODELI

Modeli
HERMETIČKI ZATVORENE
PEĆI NA PELETE ECOFIRE® - CENTRALNO GRIJANJE

HERMETIČKI ZATVORENE

HIGH PERFORMANCE
PEĆI NA PELETE ECOFIRE® - CENTRALNO GRIJANJE

HIGH PERFORMANCE

KOTLOVI NA PELETE
VISOKOUČINKOVITI

KOTLOVI NA PELETE

Combustion Dynamic Control
Tehnološki najnapredniji sustav upravljanja peći na pelete, cijeli sustav senzora čita parametre peći u radu i upravlja radom prema trenutnim uvjetima rada, sve u funkciji savršenog rada Palazzetti peći na pelete. Posebno razvijen software koji upravlja sagorijevanjem peleta, te omogućava maksimalnu iskoristivost u svim uvjetima rada. Rezultat je da Palazzetti peć na pelete uvijek radi savršeno.
Izmjenjivač topline
Peći na pelete za centralno grijanje Ecofire Idro imaju inovativno ložište šatorastog , polukružnog oblika koji je ispunjen izmjenjivačem topline , koji gotovo potpuno okružuje vatru . Širenje topline kroz staklo je ograničeno na minimum, a još uvijek je ugodan pogled na vatru. Izmjenjivač topline kao i sva unutrašnjost peći izolirana je toplinskom izolacijom koja sprječava gubitak topline.
Potpuno opremljene
U svakoj peći ugrađeno je : cirkulacijska crpka , sigurnosni ventil , termički ventil za zaštitu od kondezacije, ekspanziona posuda , manometar i ventil za punjenje i pražnjenje sustava .

KAMINI NA PELETE ECOFIRE®

CENTRALNO GRIJANJE
KAMINI NA PELETE ECOFIRE®

CENTRALNO GRIJANJE

ZRAK
KAMINI NA PELETE ECOFIRE®

ZRAK


ŠTEDNJACI NA PELETE ECOFIRE®

ZRAK
ŠTEDNJACI NA PELETE ECOFIRE®

ZRAK

CENTRALNO GRIJANJE
ŠTEDNJACI NA PELETE ECOFIRE®

CENTRALNO GRIJANJE


Palazzetti peći na pelete odlikuju se visokom kvalitetom izrade

Palazzetti peći na kojima se pazi na svaki detalj, nudi se veliki izbor materijala i boja. Peći mogu biti obložene čeličnim obojenim limom, keramikom ili drvetom. Peći na pelete koje su elegantne i ostavljaju snažan estetski dojam u svakom prostoru.

Palazzetti ima u ponudi veliki izbor modela peći na pelete sa ispuhivanjem toplog zraka. Različitih modela po izgledu, obliku,  načinu ugradnje i snazi grijanja. Palazzetti peći na pelete opremljene su digitalnim multifunkcionalnim “Touch screen” upravljačem te pametnim sustavom samodijagnoze koji kontrolira peć prilikom svakog paljenja.

Grijanje na ekološki i inovativan način uz nenadmašnu učinkovitost .

Palazzetti predstavlja proizvode vrhunske tehnologije: Ecofire Idro peći na pelete za centralno grijanje su hermetički zatvorene – peći koje garantiraju neviđenu količinu izlazne snage.

Inovativne Palazzetti peći za centralno grijanje dizajnirane su da prenesu gotovo svu proizvedenu topline na vodu. To je glavni parametar koji treba biti zadovoljen od strane peći za centralno grijanje. Peći koje ne smiju pregrijati prostor u kojem su instalirane zračenjem već moraju dati gotovo svu toplinu koju proizvodu u vodu za centralno grijanje. Ovo je jedini stvarno ekonomičan način za zagrijavanje svih prostorija u kući.

Palazzetti peći na pelete za centralno grijanje Ecofire Idro imaju inovativno ložište šatorastog , polukružnog oblika koji je ispunjen izmjenjivačem topline , koji gotovo potpuno okružuje vatru . Širenje topline kroz staklo je ograničeno na minimum, a još uvijek je ugodan pogled na vatru.


Palazzetti on Tour 2016. Rijeka

7 rujna 2016, Komentari: 0

SITEH d.o.o. organizira prezentaciju Palazzetti proizvoda od 23. do 25.09.2016. godine na Trgu 111. brigade Hrvatske vojske u Rijeci. #PLZonTour je prezenatcijska turneja koju […]


Palazzetti Ecofire Idro peći na pelete za centralno grijanje

Palazzetti Ecofire Idro centralno grijanje

Jako topla voda , topao dom i peći koje su jedva mlake na dodir.

Grijanje na ekološki i inovativan način uz nenadmašnu učinkovitost .

Zvijezda u svijetu grijanja , Palazzetti predstavlja proizvode vrhunske tehnologije : Ecofire Idro peći na pelete za centralno grijanje, hermetički zatvorene – peći koje garantiraju neviđenu količinu izlazne snage .

palazzetti_ecofire_katalog

PALAZZETTI ECOFIRE KATALOG PEĆI NA PELETE

Ove inovativne peći dizajnirane su da prenesu gotovo svu proizvedenu topline na vodu . To je glavni parametar koji treba biti zadovoljen od strane peći za centralno grijanje, peći koje ne smiju pregrijati prostor u kojem su instalirane zračenjem već moraju dati gotovo svu toplinu koju proizvodu u vodu za centralno grijanje . Ovo je jedini stvarno ekonomičan način za zagrijavanje svih prostorija u kući.

Palazzetti peći na pelete za centralno grijanje Ecofire Idro imaju inovativno ložište šatorastog , polukružnog oblika koji je ispunjen izmjenjivačem topline , koji gotovo potpuno okružuje vatru . Širenje topline kroz staklo je ograničeno na minimum , a još uvijek je ugodan pogled na vatru .

Palazzetti peci na pelete za centralno grijanje

Osim toga, područje koje razmjenjuje toplinu s vodom je iskorišteno do najvišeg stupnja . Zahvaljujući ovoj inovaciji , toplinska snaga koja se izravno prenosi na vodu je vrlo visoka ( primjerice 8,2 kW se šalje izravno na vodu iz globalne toplinske snage od 10 kW ) , u odnosu na ograničenu količinu topline koja se rasprši kroz zračenje peći .

Drugim riječima , gotovo sva proizvedena energija se prenosi na vodu koja postaje jako vruća , a peć je samo mlaka .
Čak funkcija stakla čišćenje je optimizirana . Dio zraka koji se doveo izvana je predgrijan i prenesen u okvir vrata . Na visokoj temperaturi zrak jamči bolju učinkovitost čišćenja stakla .

Inovativan sustav za čišćenje izmjenjivača topline drži ih stalno čistim i jamči najveću učinkovitost , i elektronički sustav koji kontrolira izgaranje tako da ga prilagođava radu ili uvjetima instalacije .

Zahvaljujući elektronici upravljanja, peć je unaprijed predpodešena da bude fleksibilna za ugradnju i da se može prilagoditi svakom sustavu grijanja (mogućnost proširivanja sustava vanjskim termostat , osjetnikom temperature prostora , grijanje spremnika sa izmjenjivačem, grijanje međuspremnika ) .

Sustav zaštite od hladnog povratnog voda (sustav protiv kondenzacije) ima dvije razine zaštite, patentirani elektronski regulirani sustav zaštite od kondezacije i serijski ugrađeni termostatski ventil za zaštitu od kondezacije

Palazzetti peći na pelete za centralno grijanje su potpuno opremljene za ugradnju u hidraulični krug grijanja.

U svakoj peći ugrađeno je : cirkulacijska crpka , sigurnosni ventil , termički ventil za zaštitu od kondezacije, ekspanziona posuda , manometar i ventil za punjenje i pražnjenje sustava . Izmjenjivač topline kao i sva unutrašnjost peći izolirana je toplinskom izolacijom koja sprječava gubitak topline.

Palazzetti Dynamic Combustion Control

Upravljanje peći vrši se preko inovativnog Touch screen ekrana, sva podešavanja i kontrolu peći vršimo pomoću modernog ekrana osjetljivim na dodir .

Pored svih svojih osnovnih funkcija , ako se pravilno programira , na samoj peći moguće je vidjeti koliko sati gorenja peć još uvijek ima s peletima unutar spremnika i alarmira kad je ostala bez peleta .

 

 

Progetto Fuoco Verona – Novosti 2014.

27 veljače 2014, Komentari: 0

Posjetili smo sajam Progetto Fuoco u Veroni, specijalizirani sajam za proizvode i opremu namjene grijanju na drva i proizvode od drva. Na sajmu je […]