Progetto Fuoco Verona - Novosti 2014.

27 veljače 2014, Komentari: 0

Posjetili smo sajam Progetto Fuoco u Veroni, specijalizirani sajam za proizvode i opremu namjene grijanju na drva i proizvode od drva. Na sajmu je prezentirano apsolutno sve iz domene grijanja na drva, sudjelovali smo u prezentacijama nekoliko zaista tehnički impresivnih peći na pelete i kotlova na biomasu (pirolizu).

Progetto fuoco Verona      Progetto fuoco Verona palazzetti

Na sajmu su među glavnim zvijezdama i sa najvećim izložbenim prostorima bili i naši partneri La Nordica Extraflame i Palazzetti. Na impresivnom standu od La Nordica Extraflame bili su izloženi svi modeli proizvoda kao i noviteti za 2014. godinu. Glavna zvijezda među pećima na pelete prezentirana kao kraljica na šahovskom polju bila je peć na pelete za centralno grijanje Liliana Idro.

Progetto fuoco Verona la nordica extraflame      Progetto fuoco Verona liliana idro

Od peći na drva za centralno grijanje predstavljen su novi modeli Norma S Classic Idro i Norma S Idro Steel.

Nama najzanimljiviji proizvodi su bili novi kotlovi na pelete za centralno grijanje modeli HP15, HP22 i HP30. Veća snaga, visoki stupanj iskoristivosti, automatsko čišćenje ložišta, novi napredni LCD upravljački panel neke su odlika novih modela.

Progetto fuoco Verona palazzetti stand

Palazzeti je također na impresivnom standu sa prezentacijom peći i kamina u radu prezentirao zašto je jedan od vodećih proizvođača proizvoda za grijanje na drva i pelete. Predstavljeni su i novi modeli peći na pelete koje ćemo prezentirati prije nove sezone.

U katalogu La Nordica Extraflame Novosti 2014. možete pogledati sve nove modele.Comments are closed.