Wilma Idro 18kW

18,0 kW
nominalna snaga

Palazzetti Wilma Idro 18kW – tehnički podaci:

Dimenzije: 61 x 56 x 122 cm
Težina: 190 kg
Nominalna snaga kW-N: 5,60 – 18,60 kW
Nominalna snaga na vodu: 3,60 – 15,20 kW

Kapacitet spremnika: 23kg
Potrošnja peleta: 1,31 – 4,42 kg/h
Potrošnja el. energije: 110 W
Potrošnja el. energije pri paljenju: 450 W
Iskoristivost: 87,00 %
Promjer dimne cijevi: 100 mm

Primarni zrak: DA
Sekundarni zrak: DA
Tjedni programator: DA
Vanjski termostat: DA
Sigurnosni termostat: DA
Cirkulacijska crpka: A klasa
Antikondezacijski ventil: DA
Ekspanziona posuda: DA
Sigurnosni ventil: DA
Manometar: DA
Ventilator: DA

Opis

Wilma Idro 18kW – Peć na pelete za centralno grijanje sa dodatnim ventilatorom za grijanje prostorije

Specifikacije i standardni elementi:

• novi model Idro ventilirane peći na pelete
• obloge od obojanog lima ili keramike;
• ložište od vrlo debelog lijevanog željeza;
• “Star” sustav ubacivanja peleta;
• velika ladica za pepeo;
• staklo otporno na visoke temperature (800 °) sa sustavom za čišćenje;
• vrata, obloga ložišta i ložište od vrlo debelog lijevanog željeza;
• polukružni izmjenjivač topline sa 8 turbulatorskih cijevi
• digitalni touch screen programator za upravljanje postavkama i radom peći prema tjednom programu;
• Dynamic Combustion System regulira ubacivanje peleta i potrebnog zraka za izgaranje, osiguravajući najveću učinkovitost u svim radnim uvjetima;
• oprema: cirkulacijska pumpa A klase, ekspanziona posuda, sigurnosni ventil, sigurnosni termostat, manometar, slavina za punjenje i pražnjenje;
• standardno ugrađen antikondezacijski ventil
• ventilator sa prilagodljivim brzinama
• Quick Start system (smanjuje vrijeme paljenja);

DOSTUPNI MODELI:


wilma-idro-palazzetti-metalna-bijela

Metalna Bijela

wilma-idro-palazzetti-metalna-bordo

Metalna Bordo

wilma-idro-palazzetti-metalna-caffelatte

Metalna Caffelatte

wilma-idro-palazzetti-metalna-crna

Metalna Crna

 

 

 

 

 

 


wilma-idro-palazzetti-keramika-krema

Keramika Krema

wilma-idro-palazzetti-keramika-caffelatte

Keramika Caffelatte

wilma-idro-palazzetti-keramika-bordo

Keramika Bordo

wilma-idro-palazzetti-keramika-bez

Keramika Bež

 


Želite imate visokoučinkovitu peć na pelete za centralno grijanje ali ne želite odustati od ventilacije vrućeg zraka u prostoriji gdje je instalirana peć?

Palazzetti Ecofire® Wilma je vjerojatno savršen izbor za vaše potrebe: nova generacija peći na pelete, opremljena Palazzetti tehnologijom grijanja vode i zraka.

Idro ventilirana peć za pelete: što to znači?

Ecofire® Wilma se lako povezuje i integrira u kućni hidraulički sustav centralnog grijanja zahvaljujući posebnom standardnom kompletu: toplina koju proizvodi peć se prenosi na vodu u sustavu centralnog grijanja.

Srce Wilme je zapravo izmjenivač kotla sa turbulatorima, optimiziran za maksimalnu izmjenu topline s vodom.

Ali to ne završava ovdje: Wilma također ima funkciju “ventilacija topline”. Zahvaljujući ventilatoru i namjenskom krugu dio topline se iskorištava kako bi se brzo zagrijala soba u kojoj se nalazi peć. Ventilacijom je moguće upravljati postavljanjem različitih razina snage ili postavljanjem funkcije Zero Speed Fan, što ga potpuno isključuje za maksimalnu akustičku udobnost.

shema_grijanja_wilma

Peć na pelete koja ima za cilj učinkovitost

Peć na pelete Ecofire® Wilma dizajnirana je za spajanje na Connection Box uređaj (Wifi modul vrlo jednostavan za korištenje!). Koji vam omogućuje da upravljate sučeljem peći na pelete na vašem pametnom telefonu. Kroz Palazzetti App (dostupan za Android i iOS uređaje) moguće je upravljati, kontrolirati i programirati peć izravno s pametnog telefona, u dva načina: kod kuće, kao da je to daljinski upravljač ili udaljen od kuće, koristeći se Wi-Fi vezom.

Prednosti ovdje ne završavaju. Sustav brzog čišćenja omogućava što jednostavnije obične operacije čišćenja, što se može izvesti bez uklanjanja dijelova i bez upotrebe posebnih alata. Jednostavno izvadite i očistite veliku ladicu pepela i odjeljak koji ga sadrži, kako bi vaša Palazzetti peć na pelete uvijek bila u savršenom radnom stanju.

A dizajn?
Ecofire® Wilma ima moderan estetski … ali ne previše. Linije su čiste i minimalističke, ali i sa retro detaljima na bočnim stranama.

Ne manjka mogućnosti prilagodbe: Wilma je zapravo dostupna u četiri boje sa metalnom oblogom u bojama (crvena, bijela, crna, caffelatte) i u četiri obloge u keramici (bež, caffelatte, crema, crvena).

Inovativan sustav za čišćenje izmjenjivača topline drži ih stalno čistim i jamči najveću učinkovitost , i elektronički sustav koji kontrolira izgaranje tako da ga prilagođava radu ili uvjetima instalacije .

Zahvaljujući elektronici upravljanja, peć je unaprijed predpodešena da bude fleksibilna za ugradnju i da se može prilagoditi svakom sustavu grijanja (mogućnost proširivanja sustava vanjskim termostat , osjetnikom temperature prostora , grijanje spremnika sa izmjenjivačem, grijanje međuspremnika ) .

palazzetti_izmjenjivac_turbulatori

Sustav zaštite od hladnog povratnog voda (sustav protiv kondenzacije) ima dvije razine zaštite, patentirani elektronski regulirani sustav zaštite od kondezacije i serijski ugrađeni termostatski ventil za zaštitu od kondezacije.

U svakoj peći ugrađeno je : cirkulacijska crpka , sigurnosni ventil , termički ventil za zaštitu od kondezacije, ekspanziona posuda, manometar i ventil za punjenje i pražnjenje sustava . Izmjenjivač topline kao i sva unutrašnjost peći izolirana je toplinskom izolacijom koja sprječava gubitak topline.