Suzumi Plus Inverter


Izuzetno sposobna jedinica koja osvaja modernim, jednostavnim dizajnom. Opremljena IAQ filterskim sustavom i pokretana dvostrukim rotacijskim kompresorom, ovaj model pruža visoku razinu energetske efikasnosti uz pristupačnu cijenu.
  • Grijanje: od -15°C do +24°C
  • Hlađenje: od -10°C do +46°C
  • IAQ filterski sustav
  • Učinkoviti filteri za prašinu
  • Auto-restart funkcija
  • Infra-crveni daljinski upravljač
  • Max. udaljenost od vanjske do unutarnje jedinice 20 m
Toshiba Suzumi Plus

[catalog-product id=”1301″]


Energetska učinkovitost klima uređaja
Toshiba Suzumi Plus unutarnja
Toshiba RAS-SAV-E vanjska jedinica

Toshiba klima uređaji

 

Toshiba klima uređaji predstavljaju zadnju riječ tehnologije integriranu s inovatnim tehničkim rješenjima i vrhunskom kvalitetom izrade. Toshiba klima uređaji osiguravaju visoku energetsku učinkovitost, u hlađenju i grijanju, najefikasnije pročišćavanje zraka i iznimno tih rad uz poštivanje najstrožih ekoloških standarda.

Svojom inovativnošću i vrhunskom kvalitetom Toshiba je zasjela na sami vrh proizvođača klima uređaja. Toshiba uređaje karakterizira visoka energetska učinkovitost, dugotrajnost i pouzdanost u radu. 

Toshiba klima uređaje odlikuje široki raspon dodatne opreme za kvalitetu zraka u prostoru, energetsku učinkovitost i jednostavnost upravljanja.

Plazma filter je visokoučinski električni pročistač zraka koji radi u dva stupnja i čini srce filterskog sustava svakog Toshiba Daisekai uređaja. Jamči odvajanje i najmanje čestice, a postiže učinkovitost koja nije moguća kod konvencionalnih sustava za pročišćavanje, jer njegove ćelije mogu ukloniti do 99% svih štetnih tvari.

Ionizator zraka stvara negativne ione te neutralizira negativne utjecaje magnetskog i električnog zračenja koje nastaje upotrebom različitih električnih uređaja (TV, računalo, el. instalacije, mobiteli…). Ionizator istovremeno pročišćava zrak i aktivira kisik, te na taj način poboljšava kvalitetu zraka i čini boravak u takvom prostoru ugodnijim. Dokazano je da ionizator zraka umanjuje negativnu energiju nastalu kao posljedica stresa te čini prostor ugodnijim za život bilo da se radi o poslovnom ili stambenom prostoru.

Toshibina funkcija samočišćenja razvijena je da bi se smanjila vlaga koja bi mogla dovesti do stvaranja pljesni unutar klima uređaja. Ovaj visoko razvijeni i učinkoviti sustav smanjuje vlagu na izmjenjivaču topline. Ako se isključi klima-uređaj, interni ventilator radi još 20 minuta i tako suši vodu na izmjenjivaču topline. Zatim se ventilator automatski isključi.


Cjenik Toshiba klima uređaja

Showing all 0 results