Super Daiseikai 6.5


Top model elegantnog dizajna i vrhunskih karakteristika zadovoljit će najzahtjevnije korisnike. Opremljen je ionizatorom zraka i plasma filterom koji osiguravaju najviši stupanj kvalitete zraka u svim uvjetima korištenja.
  • Grijanje: od -15°C do +24°C
  • Hlađenje: od -10°C do +46°C
  • Plasma filter
  • Ionizator
  • EER do 5.12 (za model RAS-10SN3AVP-E)
  • COP do 5.10 (za model RAS-10SKVP2-E)
  • Iznimno tihi rad od 27 dB
  • Automatsko namještanje lamela
  • Max. udaljenost od vanjske do unutarnje jedinice 25 m
Toshiba Super Daiseikai 6.5


[catalog-product id=”1317″]


Energetska učinkovitost klima uređaja
Toshiba Daiseikai 6.5 srebrna
Toshiba RAS-SAVP Super Daiseikai

Toshiba klima uređaji

 

Toshiba klima uređaji predstavljaju zadnju riječ tehnologije integriranu s inovatnim tehničkim rješenjima i vrhunskom kvalitetom izrade. Toshiba klima uređaji osiguravaju visoku energetsku učinkovitost, u hlađenju i grijanju, najefikasnije pročišćavanje zraka i iznimno tih rad uz poštivanje najstrožih ekoloških standarda.

Svojom inovativnošću i vrhunskom kvalitetom Toshiba je zasjela na sami vrh proizvođača klima uređaja. Toshiba uređaje karakterizira visoka energetska učinkovitost, dugotrajnost i pouzdanost u radu. 

Toshiba klima uređaje odlikuje široki raspon dodatne opreme za kvalitetu zraka u prostoru, energetsku učinkovitost i jednostavnost upravljanja.

Plazma filter je visokoučinski električni pročistač zraka koji radi u dva stupnja i čini srce filterskog sustava svakog Toshiba Daisekai uređaja. Jamči odvajanje i najmanje čestice, a postiže učinkovitost koja nije moguća kod konvencionalnih sustava za pročišćavanje, jer njegove ćelije mogu ukloniti do 99% svih štetnih tvari.

Ionizator zraka stvara negativne ione te neutralizira negativne utjecaje magnetskog i električnog zračenja koje nastaje upotrebom različitih električnih uređaja (TV, računalo, el. instalacije, mobiteli…). Ionizator istovremeno pročišćava zrak i aktivira kisik, te na taj način poboljšava kvalitetu zraka i čini boravak u takvom prostoru ugodnijim. Dokazano je da ionizator zraka umanjuje negativnu energiju nastalu kao posljedica stresa te čini prostor ugodnijim za život bilo da se radi o poslovnom ili stambenom prostoru.

Toshibina funkcija samočišćenja razvijena je da bi se smanjila vlaga koja bi mogla dovesti do stvaranja pljesni unutar klima uređaja. Ovaj visoko razvijeni i učinkoviti sustav smanjuje vlagu na izmjenjivaču topline. Ako se isključi klima-uređaj, interni ventilator radi još 20 minuta i tako suši vodu na izmjenjivaču topline. Zatim se ventilator automatski isključi.


Cjenik Toshiba klima uređaja

Showing all 0 results