Peći i kamini na drva i peletePalazzetti – priča duga tri generacije

Tvornica osnovana daleke 1954. godine u mjestu Pordenone u Italiji. Palazzetti je danas europski i svjetski lider u sektoru grijanja za domaćinstva na biomasu.

Talijanska tvrtka s jakim međunarodnim identitetom. Njihovi proizvodi sposobni su ispuniti bilo koje zahtjeve za grijanje cijelih domova, inovativni su, razvijeni u skladu s najvišim tehnološkim standardima i u potpunosti poštujući okoliš, testirani i certificirani od strane najprestižnijih europskih instituta, te od strane zaštite potrošača i udruga za zaštitu okoliša.

Od svog nastanka, misija tvrtke bila je da bude što bliža krajnjem korisniku: koristiti energiju i resurse za proizvodnju proizvoda koji mogu jamčiti vrhunske performanse, što je moguće više moguće smanjiti utjecaj na okoliš. Stavljati dobrobit i zadovoljstvo kupaca kao svoj prioritet.Peći na pelete Palazzetti ECOFIRE®


PEĆI NA PELETE ECOFIRE® - ZRAK

SLIM MODELI
Peći na pelete ECOFIRE® - ZRAK

SLIM MODELI

KANALNE PEĆI
Peći na pelete ECOFIRE® - ZRAK

KANALNE PEĆI

TIHE PEĆI
Peći na pelete ECOFIRE® - ZRAK

TIHE PEĆI

KOAKSIJALNI DIMNJAK
PEĆI NA PELETE ECOFIRE® - ZRAK

KOAKSIJALNI DIMNJAK


PEĆI NA PELETE ECOFIRE® - CENTRALNO GRIJANJE

DODATNO GRIJANJE VENTILATOROM
PEĆI NA PELETE ECOFIRE® - CENTRALNO GRIJANJE

DODATNO GRIJANJE VENTILATOROM

Modeli
SLIM MODELI
Peći na pelete ECOFIRE® - CENTRALNO GRIJANJE

SLIM MODELI

Modeli
HERMETIČKI ZATVORENE
PEĆI NA PELETE ECOFIRE® - CENTRALNO GRIJANJE

HERMETIČKI ZATVORENE

HIGH PERFORMANCE
PEĆI NA PELETE ECOFIRE® - CENTRALNO GRIJANJE

HIGH PERFORMANCE

KOTLOVI NA PELETE
VISOKOUČINKOVITI

KOTLOVI NA PELETE

Combustion Dynamic Control
Tehnološki najnapredniji sustav upravljanja peći na pelete, cijeli sustav senzora čita parametre peći u radu i upravlja radom prema trenutnim uvjetima rada, sve u funkciji savršenog rada Palazzetti peći na pelete. Posebno razvijen software koji upravlja sagorijevanjem peleta, te omogućava maksimalnu iskoristivost u svim uvjetima rada. Rezultat je da Palazzetti peć na pelete uvijek radi savršeno.
Izmjenjivač topline
Peći na pelete za centralno grijanje Ecofire Idro imaju inovativno ložište šatorastog , polukružnog oblika koji je ispunjen izmjenjivačem topline , koji gotovo potpuno okružuje vatru . Širenje topline kroz staklo je ograničeno na minimum, a još uvijek je ugodan pogled na vatru. Izmjenjivač topline kao i sva unutrašnjost peći izolirana je toplinskom izolacijom koja sprječava gubitak topline.
Potpuno opremljene
U svakoj peći ugrađeno je : cirkulacijska crpka , sigurnosni ventil , termički ventil za zaštitu od kondezacije, ekspanziona posuda , manometar i ventil za punjenje i pražnjenje sustava .

KAMINI NA PELETE ECOFIRE®

CENTRALNO GRIJANJE
KAMINI NA PELETE ECOFIRE®

CENTRALNO GRIJANJE

ZRAK
KAMINI NA PELETE ECOFIRE®

ZRAK


ŠTEDNJACI NA PELETE ECOFIRE®

ZRAK
ŠTEDNJACI NA PELETE ECOFIRE®

ZRAK

CENTRALNO GRIJANJE
ŠTEDNJACI NA PELETE ECOFIRE®

CENTRALNO GRIJANJE


Palazzetti peći na pelete odlikuju se visokom kvalitetom izrade

Palazzetti peći na kojima se pazi na svaki detalj, nudi se veliki izbor materijala i boja. Peći mogu biti obložene čeličnim obojenim limom, keramikom ili drvetom. Peći na pelete koje su elegantne i ostavljaju snažan estetski dojam u svakom prostoru.

Palazzetti ima u ponudi veliki izbor modela peći na pelete sa ispuhivanjem toplog zraka. Različitih modela po izgledu, obliku,  načinu ugradnje i snazi grijanja. Palazzetti peći na pelete opremljene su digitalnim multifunkcionalnim “Touch screen” upravljačem te pametnim sustavom samodijagnoze koji kontrolira peć prilikom svakog paljenja.

Grijanje na ekološki i inovativan način uz nenadmašnu učinkovitost .

Palazzetti predstavlja proizvode vrhunske tehnologije: Ecofire Idro peći na pelete za centralno grijanje su hermetički zatvorene – peći koje garantiraju neviđenu količinu izlazne snage.

Inovativne Palazzetti peći za centralno grijanje dizajnirane su da prenesu gotovo svu proizvedenu topline na vodu. To je glavni parametar koji treba biti zadovoljen od strane peći za centralno grijanje. Peći koje ne smiju pregrijati prostor u kojem su instalirane zračenjem već moraju dati gotovo svu toplinu koju proizvodu u vodu za centralno grijanje. Ovo je jedini stvarno ekonomičan način za zagrijavanje svih prostorija u kući.

Palazzetti peći na pelete za centralno grijanje Ecofire Idro imaju inovativno ložište šatorastog , polukružnog oblika koji je ispunjen izmjenjivačem topline , koji gotovo potpuno okružuje vatru . Širenje topline kroz staklo je ograničeno na minimum, a još uvijek je ugodan pogled na vatru.


SITEH Rijeka ovlašteni je distributer i servis

Palazzetti Ecofire peći na pelete

Palazzetti je pionir u proizvodnji peći na pelete, prvi su doveli tehnologiju grijanja na pelete iz Kanade u Europu i ponudili na tržištu peć na pelete još 1992. godine. I od tada sustavno ulažu u razvoj i tehnologiju te možemo reći da je Palazzetti vodeći proizvođač peći na pelete.

Palazzetti peći na pelete odlikuju se visokom kvalitetom izrade gdje se pazi na svaki detalj, nudi se veliki izbor materijala i boja, peći mogu biti obložene čeličnim obojenim limom, keramikom ili drvetom. Palazzetti peći na pelete su elegantne i ostavljaju snažan estetski dojam u svakom prostoru.

Palazzetti ima u ponudi čak 46 modela peći na pelete sa ispuhivanjem toplog zraka, različitih modela po izgledu, načinu ugradnje i snazi grijanja. Palazzetti peći na pelete opremljene su digitalnim multifunkcionalnim "Touch screen" upravljačem te pametnim sustavom samodijagnoze koji kontrolira peć prilikom svakog paljenja.

palazzetti_ecofire_katalog

PALAZZETTI ECOFIRE KATALOG PEĆI NA PELETE


PALAZZETTI ECOFIRE PEĆI NA PELETE SA ISPUHIVANJEM TOPLOG ZRAKA

Palazzetti peći na pelete sa ispuhivanjem toplog zraka vrhunac su tehnologije grijanja na pelete. Modeli peći na pelete sa ispuhivanjem toplog zraka odlikuju se tehnološkim rješenjima poput:

LOŽIŠTE OD LIJEVANOG ŽELJEZA - omogućava dugotrajnost i kvalitetniju emisiju topline

DVOSTRUKO SAGORIJEVANJE - oblik i materijal ložišta omogućavaju dvostruko izgaranje, što rezultira manjom potrošnjom i manjom količinom pepela

SAMOČIŠĆENJE - automatski periodični ciklus samočišćenja ložišta omogućava bolje sagorijevanje i slobodan dotok zraka potreban za gorenje peleta

SPREMNIK ZA PELETE - svaka peć je opremljena spremnikom dovoljne količine za dugotrajno loženje

Palazzetti Stella ubacivanje peleta

SISTEM UBACIVANJA PELETA "STELLA" ; inovativan način ubacivanja peleta u ložište odlikuje se tihim radom, ravnomjernijim ubacivanjem peleta što rezultira ujednačenim plamenom, manjom potrošnjom i nemogućnosti zaglavljivanja peleta

POSUDA ZA PEPEL - sav pepeo koji nastaje sagorijevanjem skuplja se u posudi za pepeo ispod ložišta što olakšava čišćenje peći

STAKLO LOŽIŠTA - napravljeno od specijalne smjese staklokeramike otporne na temperature do 800C stupnjeva, sa sistemom samočišćenja koji vam omogućava neometan pogled na vatru


Palazzetti Dynamic Combustion Control

"COMBUSTION DYNAMIC CONTROL" - tehnološki najnapredniji sustav upravljanja sa peći na pelete, cijeli sustav senzora čita parametre peći u radu i upravlja radom prema trenutnim uvjetima rada peći, sve u funkciji savršenog rada Palazzetti peći na pelete. Posebno razvijen software koji upravlja sagorijavanjem peleta, te omogućava maksimalnu iskoristivost u svim uvjetima rada. Rezultat je da Palazzetti peć na pelete uvijek radi savršeno.

 

Palazzetti Ecofire peći na pelet  sa ispuhivanje toplog zraka razlikujemo prema tehničkim karakteristikama i načinu zagrijavanja prostora :

ISPUHIVANJE TOPLOG ZRAKA POMOĆU VENTILATORA - peći na pelete vrući zrak mogu vrlo brzo raspršiti kroz kuću pomoću ventilatora čija se snaga može kontrolirati.

KANALNE PEĆI NA PELETE - peći na pelete mogu distribuirati topli zrak kroz sustav kanala: zagrijani zrak distribuira se kroz ugrađene kanale u druge prostorije u kući.

SUPER TIHE PEĆI NA PELETE -  tip peći na pelete pogodne su za ugradnju u bilo koju prostoriju, čak i u spavaću sobu. Proizvedena toplina se ravnomjerno širi po prostoriji zračenjem i prirodnom konvekcijom. Palazzetti Pellet tehnologija istraživački projekt usavršio je novu tehnologiju koja s jedne strane bolje iskorištava prijenos topline putem zračenja i s druge strane poboljšan je izmjenjivač topline odnosno ložište peći. Dobili smo prirodnu cirkulaciju zraka kojoj nije potrebna pomoć ventilatora i s time i manju potrošnju električne energije.

ŠTEDNJACI ZA KUHANJE NA PELETE - Da, možete i kuhati na štednjaku na pelete, praktično, sigurno i jako ekonomično.


PONUDA I CIJENE PALAZZETTI PEĆI NA PELETE SA ISPUHIVANJEM TOPLOG ZRAKA