Sonnenkraft - Grijanje tople vode

SONNENKRAFT COMPACT


Sonnenkraft COMPACT

SONNENKRAFT COMPACT je isplativo rješenje za toplu vodu te je ujedno i najlakši način za smanjenje troškova pripreme tople vode uz pomoć sunca. Rješenje se sastoji od Sonnenkraft novog i poboljšanog DHWB300P spremnika tople vode zajedno s unaprijed postavljenom RLG-E pumpnom stanicom i instaliranim regulatorom te s Sonnenkraft novim SCE202-M/S krovnim kolektorom. Pokriva do 70% potrebe za toplom vodom.

SONNENKRAFT SOLARNI KOLEKTOR SCE202-M/S

Učinkovit solarni termalni kolektor jednostavan je za instalaciju i održavanje. Zapečaćen kolektor sa čvrstim aluminijskim okvirom omogućuje široko područje primjene u gotovo svakom klimatskom području.

SONNENKRAFT SOLARNA PUMPNA STANICA RLG-E

Unaprijed postavljena i ožičena solarna pumpna stanica smanjuje potrebu za cijevima i priključcima. Unaprijed instaliran regulator s jednostavnim izbornikom osigurava brzu učinkovitost i pouzdan rad.

SONNENKRAFT SPREMNIK TOPLE VODE DHWB300P

Spremnik tople vode za različite primjene dostupan je s dva izmjenjivača topline (R2) ili s jednim izmjenjivačem topline s unaprijed instaliranim električnim grijačem za trajno grijanje (R1-EHP).

DODACI

Ovisno o uvjetima sustava i vašim potrebama, SONNENKRAFT pruža niz korisnih dodataka (npr. valoviti cijevni set).


SONNENKRAFT COMPACT E

Sonnenkraft COMPACT

Preuzmite brošuru

Izazovno rješenje tople vode.

Pokriva do 70% potrebe za toplom vodom.

JEDNOSTAVNO - Instalacija koja štedi vrijeme i novac zahvaljujući unaprijed instaliranim i postavljenim komponentama sustava kao što su npr. solarne stanice i upravljačke jedinice.

EFIKASNO - Sve komponente sustava odhovaraju najvišoj europskoj kvaliteti. HE pumpi je potrebno 80% manje energije nego standardnoj pumpi.

EXTRA - Ekspanziona se posuda uz pomoć posebnog pribora može izravno instalirati na spremnik. Opcionalno mjerenje topline sa senzorom Vortex.


Sonnenkraft COMPACT E

Energetska učinkovitost ne mora biti skupa. SONNENKRAFT vam nudi najlakše rješenje za upotrebu solarne energije u kućanstvima. COMPACT E može pokriti do 70% ukupne potrebe tople vode u jednom kućanstvu.

Osigurano vam je rješenje vrhunske europske kvalitete koje će vam omogućiti dugotrajan izvor energije i pozitivan utjecaj na okoliš.

CRPKA VISOKE UČINKOVITOSTI

Crpna stanica PSKRHE sada dolazi s novom crpkom visoke učinkovitosti, kojoj je potrebno 80% manje energije za upravljanje solarnim sustavom no standardnim crpkama toga tipa.

JEDNOSTAVNA INSTALACIJA

Jednostavno ju je namjestiti zbog "Plug & Flow" instalacije solarne crpne stanice. Zbog vitkog dizajna COMPACT PLUS zauzima jako malo mjesta.

UPRAVLJAČKA JEDINICA

Upravljačka jedinica unaprijed je podešena i prilagođena korisniku, što čini COMPACT PLUS jednostavnim za upravljanje uz minimlano održavanje.

POUZDANA TEHNOLOGIJA

Svi dijelovi vrhunske su europske kvalitete, detaljno su ispitani i savršeno usklađeni. Mi koristimo samo dokazanu tehnologiju kako bi zajamčili trajnost i učinkovitost.


Povoljno rješenje tople vode.

Pokriva do 60% potrebe za toplom vodom.

JEDNOSTAVNO - Jednostavna instalacija i puštanje u pogon s funkcijom "plug & flow"

EFIKASNO - Optimalan omjer cijene i učinkovitosti za europsku kvalitetu i atraktivan dizajn

EXTRA - Dostupni su brtvljeni kolektori za upotrebu u teškim uvjetima (obalna i industrijska područja)


Izračunajte svoj solarni sistem

Solarni kalkulator