Ponuda i cijene peći na pelete

Cjenik peći na pelete iz naše ponude proizvođača Palazzetti i La Nordica Extraflame . SITEH je ovlašten zastupnik i servis za Hrvatsku. Palazzetti i La Nordica Extraflame predstavljaju vrh ponude europskih proizvođača peći na pelete.

To su visokokvalitetne peći na pelete, vrlo su jednostavne za korištenje. Opremljene inovativnim sustavima upravljanja. Izdvajaju se od ostalih proizvođača vrlo visokim stupnjem iskorištenja i vrlo niskom emisijom štetnih tvari. Atestirane u vodećim europskim institutima za utvrđivanje kvalitete.

Odabir peći na pelete prema metodi distribucije toplinske energije:

ZRAK – Peći na pelete s ventiliranim načinom grijanja zraka

Peći na pelete s ventiliranim načinom grijanja zraka

Ventilirane peći na pelete se ističu činjenicom da se vrući zrak može brzo raspršiti kroz kuću pomoću ventilatora čija se snaga može kontrolirati. Neki modeli ventilirajućih peći na pelete mogu distribuirati topli zrak kroz sustav kanala: zagrijani zrak distribuira se kroz ugrađene kanale u druge prostorije u kući.

CENTRALNO GRIJANJE – Peći na pelete za zagrijavanje vode

Peći na pelete za zagrijavanje vode

Ove dekorativne peći na pelete ustvari su pravi sustavi centralnog grijanja: mogu grijati vodu za potrebe cijele kuće, za zagrijavanje radijatora i pripremu tople sanitarne vode. Posebna pozornost posvećena je izradi kotla, upotrebom kvalitetnih materijala i primjenom visoke tehnologije. Postiglo se da većina od proizvedene topline koju proizvodi peć je prenesena na zagrijavanje vode u kotlu. Korištenjem posebnih gotovih instalacijskih setova gotovo je uvijek moguće naći najprikladnije rješenje za svoje potrebe. Može se koristiti samo peć na pelete za zagrijavanje prostora putem radijatora ili se može u kombinaciji s već postojećim plinskim bojlerom ili sa solarnim kolektorima koji se koriste za proizvodnju tople vode za kućanstvo i tako dalje.

Cjenik peći na pelete palazzetti_ecofire_ermione_idro palazzetti_ecofire_elisabeth_idro palazzetti_ecofire__nina

Peći na pelete potpuno su automatizirane i moguće je programirati njihov rad. Na primjer, sustav ubacivanja peleta, uključivanje i isključivanje peći te regulacija i upravljanje.

Tvrtke Palazzetti i La Nordica Extraflame  su pioniri u proizvodnji peći na pelete. Tvrtka Palazzetti je prva ponudila peć na pelete s ovakvom tehnologijom krajem 90-ih godina.

Zahvaljujući ambicioznim istraživačkim projektima tvrtke Palazzetti i La Nordica Extraflame trude se stalno poboljšavati značajke samih peći i ponuditi proizvode s inovativnim, naprednim i najnovijim tehnologijama.

Cjenik peći na pelete


Palazzetti - Centralno grijanje

Palazzetti - Centralno grijanje

Ponuda
Palazzetti - Zrak

Palazzetti - Zrak

Ponuda
Palazzetti - kamini na pelete

Palazzetti - kamini na pelete

Ponuda
Extraflame - Centralno grijanje

Extraflame - Centralno grijanje

Ponuda