Ponuda i cijene peći na pelete

Cjenik peći na pelete iz naše ponude proizvođača Palazzetti i La Nordica Extraflame . SITEH je ovlašten zastupnik i servis za Hrvatsku. Palazzetti i La Nordica Extraflame predstavljaju vrh ponude europskih proizvođača peći na pelete.

To su visokokvalitetne peći na pelete, vrlo su jednostavne za korištenje. Opremljene inovativnim sustavima upravljanja. Izdvajaju se od ostalih proizvođača vrlo visokim stupnjem iskorištenja i vrlo niskom emisijom štetnih tvari. Atestirane u vodećim europskim institutima za utvrđivanje kvalitete.

Odabir peći na pelete prema metodi distribucije toplinske energije:

ZRAK – Peći na pelete s ventiliranim načinom grijanja zraka

Peći na pelete s ventiliranim načinom grijanja zraka

Ventilirane peći na pelete se ističu činjenicom da se vrući zrak može brzo raspršiti kroz kuću pomoću ventilatora čija se snaga može kontrolirati. Neki modeli ventilirajućih peći na pelete mogu distribuirati topli zrak kroz sustav kanala: zagrijani zrak distribuira se kroz ugrađene kanale u druge prostorije u kući.

CENTRALNO GRIJANJE – Peći na pelete za zagrijavanje vode

Peći na pelete za zagrijavanje vode

Ove dekorativne peći na pelete ustvari su pravi sustavi centralnog grijanja: mogu grijati vodu za potrebe cijele kuće, za zagrijavanje radijatora i pripremu tople sanitarne vode. Posebna pozornost posvećena je izradi kotla, upotrebom kvalitetnih materijala i primjenom visoke tehnologije. Postiglo se da većina od proizvedene topline koju proizvodi peć je prenesena na zagrijavanje vode u kotlu. Korištenjem posebnih gotovih instalacijskih setova gotovo je uvijek moguće naći najprikladnije rješenje za svoje potrebe. Može se koristiti samo peć na pelete za zagrijavanje prostora putem radijatora ili se može u kombinaciji s već postojećim plinskim bojlerom ili sa solarnim kolektorima koji se koriste za proizvodnju tople vode za kućanstvo i tako dalje.

Cjenik peći na pelete palazzetti_ecofire_ermione_idro palazzetti_ecofire_elisabeth_idro palazzetti_ecofire__nina

Peći na pelete potpuno su automatizirane i moguće je programirati njihov rad. Na primjer, sustav ubacivanja peleta, uključivanje i isključivanje peći te regulacija i upravljanje.

Tvrtke Palazzetti i La Nordica Extraflame  su pioniri u proizvodnji peći na pelete. Tvrtka Palazzetti je prva ponudila peć na pelete s ovakvom tehnologijom krajem 90-ih godina.

Zahvaljujući ambicioznim istraživačkim projektima tvrtke Palazzetti i La Nordica Extraflame trude se stalno poboljšavati značajke samih peći i ponuditi proizvode s inovativnim, naprednim i najnovijim tehnologijama.

Cjenik peći na pelete


Palazzetti - Centralno grijanje

Palazzetti - Centralno grijanje

Ponuda
Palazzetti - Zrak

Palazzetti - Zrak

Ponuda
Palazzetti - kamini na pelete

Palazzetti - kamini na pelete

Ponuda
Extraflame - Centralno grijanje

Extraflame - Centralno grijanje

Ponuda


Peći na pelete

Ponuda i cijene peći na pelet

La Nordica Extraflame, Palazzetti, Caminetti Montegrappa, Ungaro  Široki raspon modela peći na pelete za centralno grijanje. U ponudi imamo peći na pelete za centralno grijanje koji zadovoljavaju visoke standarde iskoristivosti, potrošnje peleta i smanjene emisije štetnih plinova. Peći na pelete iz naše ponude zadovoljavaju zahtjevne Njemačke i Austrijske sustave certificiranja.

Cijene klima uređaja

Ponuda i cijene klima uređaja

Mitsubishi Electric, Toshiba, Daikin, Gree, Samsung, Haier Naša ponuda sustava za klimatizaciju prostora bazira se na odabiru najkvalitetnijih proizvođača klima uređaja koji zadovoljavaju visoku razinu kvalitete, dugotrajnost, jednostavno održavanje, osiguran servis i održavanje. Nudimo klima uređaje sa montažom po povoljnim cijenama, osiguran servis i održavanje.

Cijene peći na drva

Ponuda i cijene peći na drva

La Nordica Extraflame, Palazzetti, Caminetti Montegrappa, Senko, ABC Veliki izbor visokokvalitetnih peći na drva za centralno grijanje. U ponudi imamo peći na drva za centralno grijanje poznatih talijanskih proizvođača, peći na drva sa visokim stupnjem iskoristivosti, s tehnološki unaprijeđenim sustavom izgaranja, izrađene od visokokvalitetnih materijala. Peći na drva za centralno grijanje s digitalnim upravljanjem  pogodne za instalaciju niskoenergetske i pasivne kuće.
weishaupt-split-dizalica-topline

Weishaupt dizalice topline

Weishaupt dizalice topline slove za najučinkovitije i najtiše dizalice topline na tržištu. Dobiva li se toplina iz zraka, iz zemlje ili podzemnih voda uvijek možete računati na potpuno štedljiv i pouzdan rad Vašeg postrojenja.

Weishaupt split dizalice topline

su cjenovno najpovoljnije i za montažu najbolje rješenje za zgrade sa toplinskim zahtjevom do 16 kW. Weishaupt dizalice topline u split izvedbi znači da je dizalica topline podijeljena: na vanjsku jedinicu koja iz vanjskog zraka sakuplja toplinu i nutarnju jedinicu – zidni uređaj - za raspodjelu topline na zagrijavanje prostora i grijanje potrošne vode Sigurna opskrba toplinom: Weishaupt split dizalice topline zrak/voda griju pouzdano i do minus 25 °C vanjske temperature. Prilagodljive mogućnosti postavljanja: vanjski se uređaj može postaviti u vrt ili izravno na zid kuće. Nutarnji uređaj – ne veći od plinskog bojlera - može u svakoj kući naći mjesto. Instaliranje je jednostavno i brzo. Nije potreban sustav odvoda plinova niti dimnjak. Ugodno tih rad: Kao i sve Weishaupt dizalice topline, također i split dizalice topline rade iznimno tiho – izvana i iznutra. Putem "noćnog režima rada" u određeno je vrijeme moguće prigušiti broj okretaja učinkovitog ventilatora. Cjenovno povoljne i ekonomične: milijun puta potvrđena split tehnika radi pouzdano i učinkovito. Sav pribor – od zidnog nosača do sobnog termostata – kod Weishaupta dolazi iz jedne ruke. Serijski instalirana cirkulacijska crpka odgovara zahtjevima energetske učinkovitosti klase A. Funkcija hlađenja serijski: Weishaupt split dizalica topline može kod visokih vanjskih temperatura, na jednostavan način biti aktivirana za hlađenje kuće. Za novogradnje i modernizaciju: split dizalice topline se nude i za hibridna rješenja. Kod toga može na pr. postojeći kotao za grijanje ostati za pokrivanje vršnih zahtjeva, u djelomičnom zahtjevu rade isključivo štedljive dizalice topline. Sve je regulirano: Razumljivo i brzo rukovanje je preko zaslona u boji povezano s pouzdanim „okreni i pritisni“ upravljanjem regulatorom dizalice topline ili je osigurano putem aplikacije za iOS ili Android na pametnom telefonu ili tabletnom računalu.

airleaf_ventilokonvektori

INNOVA Ventilokonvektori

Ventilokonvektori visoke učinkovitosti za grijanje i hlađenje

Air Leaf DC Inverter je ventilokonvektor napajan vodom koji u samo jednoj napravi obuhvaća najbolja rješenja za grijanje zimi, hlađenje ljeti i klimatizaciju. AirLeaf za razliku od ventilokonvektora klasičnoga tipa, zahvaljujući elegantnom dizajnu i smanjenim dimenzijama (dubina je samo 13 cm!) može biti postavljen u svaki ambijent, stan ili vilu. AirLeaf ventilokonvektori mogu se spajati i s nisko temperaturnim generatorima topline kao što su: toplinske crpke, kondenzacijski kotlovi i integrirani sustavi sa solarnim kolektorima. AirLeaf jamči izvrsnu toplinsku udobnost u svako doba. Grije i hladi vrlo brzo, a kada se jednom dosegne željena temperatura, precizno je održava uz najmanju moguću buku. AirLeaf se nudi u velikom broju izvedbi: 5 vrstaSL (standardna), SLS (standardna smanjene visine), RS (sa dodatkom prednjeg radijatorskog djelovanja ), SLI (za skrivenu ugradnju), RSI (za skrivenu ugradnju s prednjim radijatorskim djelovanjem). 5 različitih veličina snage 2 estetske verzije (sa prednjom rešetkom i sa motoriziranom prednjom pločom ''full flat) 2 boje (bijela i srebrna) verzije za spajanje s 2 i 4 cijevi Širok izbor upravljača, ventilskih grupa i drugog pribora što pruža neograničene mogućnosti ugradnje i prilagodbe potrebama.

inox_izolirani_dimnjak

Inox izolirani dimnjaci prodaja i montaža

Prodaja i montaža INOX izoliranih dimnjaka, odlične cijene izoliranih inox dimnjaka za peći na pelete. Radimo izmjere za izradu i montažu inox dimnjaka za vanjsku montažu, inox izolirani dimnjak sa dvostrukom stijenkom i izolacijom od kamene vune, ili dimne cijevi za sanaciju starih dimnjaka. Mogućnost izrade elemenata po mjeri, prilagođeno svakoj situaciji na objektu. Brza izrada, montaža čak i na visokim objektima.


Ensto električno podno grijanje Thinmat

ENSTO električno podno grijanje

Najniže cijene ENSTO električnog podnog grijanja. Iskustvo u montaži električnog podnog grijanja, 10 godišnje jamstvo na grijače kabele ENSTO. Izračun i  postavljanje električnog podnog grijanja. ENSTO mrežice za podno grijanje ThinMat za polaganje direktno ispod pločica i ENSTO Tassu kabel za električno podno grijanje polaganje u estrih za akumulacijsko podno grijanje s uštedom električne energije.


vogel_noot_radijatori

Vogel & Noot čelični radijatori

Vogel und Noot čelični radijatori najbolji izbor, proizvedeni u Austriji.

U ponudi je široki raspon modela, izvedbi i oblika. Pogodni za niskotemperaturne sustave centralnog grijanja, inovativna tehnologija i kvaliteta izrade čine Vogel & Noot radijatore najkvalitetnijim čeličnim radijatorima na tržištu. Mi Vam možemo ponuditi najbolje cijene Vogel & Noot  radijatora, brzu dostavu i kvalitetnu ugradnju. Mogućnosti spajanja na instalacije centralnog grijanja su široke, regulacija samo sa najboljim ventilima i Danfoss termostatskim glavama.


palazzetti DENISE

Palazzetti peći na pelete

Prodaja Palazzetti peći na pelete i kamina na drva

Ovlašteni smo distributer vrhunskih peći i kamina talijanskog proizvođača Palazzetti. Palazzetti peći na pelete serija Ecofire predstavlja više serija peći na pelete kako za zagrijavanje zraka tako i široka ponuda peći za centralno grijanje. Svaka  serija se odlikuje inovativnim rješenjima koja doprinose visokom stupnju iskoristivosti uz nisku potrošnju peleta. Kamini na drva Palazzetti svjetski su poznati već dugi niz godina, kvaliteta izrade i nenadmašan dizajn odlika su svih Palazzetti proizvoda.


Mitsubishi_Electric_klima_uredaji

Klima uređaji Mitsubishi Electric

Najbolje cijene klima uređaja Mitsubishi Electric, brza i kvalitetna ugradnja, servis i održavanje.

Mitsubishi Electric spada u vrh ponude klima uređaja na naše tržištu. U ponudi imamo monosplit uređaje različitih karakteristika i razine opreme, fix-speed bez invertera i Mitsubishi Electric uređaji sa inverterom koji su sam vrh ponude sa svojim karakteristikama iskoristivosti i smanjene potrošnje energije. Mitsubishi Electric ima u ponudi i multisplit inverter uređaje proizvedenim u Japanu s velikim izborom unutarnjih jedinica, i mogućnosti spajanja. Za veće objekte i poslovne zgrade također imamo rješenja s Mitsubishi Electric Mr.Slim uređajima i toplinskim crpkama.


Rotex HPSU Compact

Rotex HPSU dizalice topline

ROTEX HPSU je kompaktna niskotemperaturna dizalica topline.

ROTEX HPSU Compact kombinira visoko učinkovitu tehnologiju dizalice topline s inovativnim akumuliranjem solarne topline na najmanjem mogućem prostoru. Elektroničko upravljanje dizalicom topline i akumuliranjem topline (ISM = inteligentno upravljanje čuvanjem) maksimizira energetsku učinkovitost kao i pouzdanost grijanja i proizvodnje tople vode. Pomoću nove jedinice dizalice topline, ROTEX nudi izrazito kompaktno i inovativno potpuno rješenje. HPSU Compact objedinjuje unutarnju jedinicu dizalice topline i spremnik za akumuliranje topline – na najmanjem mogućem mjestu.


la_nordica_extraflame_peci_na_pelete

Peći na pelete La Nordica Extraflame

SITEH Rijeka je ovlašteni distributer i serviser peći na pelete La Nordica Extraflame.

Nudimo prodaju peći po najpovoljnijim cijenama, ugradnju i ovlašteno puštanje u rad. U ponudi imamo  La Nordica Extraflame peći na zrak različitih izvedbi, sobne peći i kamini na pelete snage od 5kW do 11kW, različitih izgleda i završne obrade. Također su u ponudi La Nordica peći na pelete za centralno grijanje visoke iskoristivosti, potpuno opremljene, također široki raspon snage peći prilagođene za različite prostore i načine ugradnje. La Nordica Extraflame ima u ponudi sobne peći na pelete za centralno grijanje i peći na pelete za centralno grijanje koje se instaliraju u kotlovnicu. Više o La Nordica Extraflame modelima i cijenama.