Dizalice topline zrak-voda Mitsubishi Electric Ecodan

mitsubishi_electric_ecodan_hydromoduli

Dizalice topline zrak-voda linije Mitsubishi Electric Ecodan dokazano ostvaruju povoljnije grijanje. Ugradnja i korištenje dizalice topline Ecodan serije za grijanje i hlađenje kao i za proizvodnju tople sanitarne vode ima višestruke prednosti kako za korisnika tako i za naš okoliš. Široki raspon serije dizalica topline Mitsubishi Electric Ecodan sa svojim hidrauličkim mogućnostima posebno su dizajnirane za grijanje, hlađenje i za proizvodnju tople sanitarne vode bez negativnog utjecaja na okoliš što ih svrstava u obnovljive izvore energije.

Mitsubishi Electric Ecodan je linija dizajnirana za optimizaciju potrošnje energije potrebne za grijanje te za poboljšanje energetskog certifikata zgrade (učinkovitost premašuje 60% od tradicionalnih sustava za klimatizaciju), s vrlo tihim i pouzdanim vanjskim jedinicama, pogodnim za grijanje i hlađenje stambenih zgrada ili komercijalnih zgrada kao što su uredi, trgovine, hotela i restorana.

Mitsubishi Electric Ecodan Power Inverter dizalice topline su podijeljene u četiri različita sustava koji se može prilagoditi bilo kojem okruženju i za sve potrebe:

Hibridni sustavi: kombiniraju prednosti izravne ekspanzije i hidrauličkih rješenja. Sustavi se sastoje od vanjske jedince PUHZ-FRP71VHA na koju je povezan neki od hidrauličkih modula (u dvije varijante Hydrobox i Hydrotank) i unutarnjom jedinicom izravne ekspanzije do 7,1kW snage, odnosno dvije unutarnje jedinice snage 3,5kW.

Split sustavi Ecodan: može se kombinirati sa dvije vrste hidrauličkog modula po izboru, Hydrobox ili Hydrotank sa spremnikom tople sanitarne vode od 200 lit., povezano sa vanjskom jedinicom iz serije Ecodan Power Inverter.

Monoblock sustavi: jednostavni su za instalaciju zahvaljujući pripremljenim hidrauličnim priključcima na vanjskom jedinici, pogodni su za proizvodnju tople ili hladne vode uz visoki stupanj učinkovitost bez obzira na vanjsku temperaturu.

Kit sustavi: omogućuju povezivanje vanjskih jedinica dizalica topline iz serija Ecodan ili Zubadan sa odvojenim hidrauličkim komponentama što omogućava uštedu i mogućnost prilagođavanja svakom sustavu potrebnom snagom izmjenjivača za grijanje, hlađenje i za proizvodnju tople sanitarne vode

Otkrijte sve prednosti Mitsubishi Electric dizalica topline te uz našu stručnu pomoć izaberite rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama. Ugradnja dizalice topline je dugotrajno i kvalitetno rješenje koje će vam omogućiti značajnu uštedu na troškovima za grijanje i hlađenje poštujući naš okoliš.

Prikazuje se svih 5 rezultata