Ponuda i cijene

weishaupt-split-dizalica-topline

Weishaupt dizalice topline

Weishaupt dizalice topline slove za najučinkovitije i najtiše dizalice topline na tržištu. Dobiva li se toplina iz zraka, iz zemlje ili podzemnih voda uvijek možete računati na potpuno štedljiv i pouzdan rad Vašeg postrojenja.

Weishaupt split dizalice topline

su cjenovno najpovoljnije i za montažu najbolje rješenje za zgrade sa toplinskim zahtjevom do 16 kW. Weishaupt dizalice topline u split izvedbi znači da je dizalica topline podijeljena: na vanjsku jedinicu koja iz vanjskog zraka sakuplja toplinu i nutarnju jedinicu – zidni uređaj - za raspodjelu topline na zagrijavanje prostora i grijanje potrošne vode Sigurna opskrba toplinom: Weishaupt split dizalice topline zrak/voda griju pouzdano i do minus 25 °C vanjske temperature. Prilagodljive mogućnosti postavljanja: vanjski se uređaj može postaviti u vrt ili izravno na zid kuće. Nutarnji uređaj – ne veći od plinskog bojlera - može u svakoj kući naći mjesto. Instaliranje je jednostavno i brzo. Nije potreban sustav odvoda plinova niti dimnjak. Ugodno tih rad: Kao i sve Weishaupt dizalice topline, također i split dizalice topline rade iznimno tiho – izvana i iznutra. Putem "noćnog režima rada" u određeno je vrijeme moguće prigušiti broj okretaja učinkovitog ventilatora. Cjenovno povoljne i ekonomične: milijun puta potvrđena split tehnika radi pouzdano i učinkovito. Sav pribor – od zidnog nosača do sobnog termostata – kod Weishaupta dolazi iz jedne ruke. Serijski instalirana cirkulacijska crpka odgovara zahtjevima energetske učinkovitosti klase A. Funkcija hlađenja serijski: Weishaupt split dizalica topline može kod visokih vanjskih temperatura, na jednostavan način biti aktivirana za hlađenje kuće. Za novogradnje i modernizaciju: split dizalice topline se nude i za hibridna rješenja. Kod toga može na pr. postojeći kotao za grijanje ostati za pokrivanje vršnih zahtjeva, u djelomičnom zahtjevu rade isključivo štedljive dizalice topline. Sve je regulirano: Razumljivo i brzo rukovanje je preko zaslona u boji povezano s pouzdanim „okreni i pritisni“ upravljanjem regulatorom dizalice topline ili je osigurano putem aplikacije za iOS ili Android na pametnom telefonu ili tabletnom računalu.

airleaf_ventilokonvektori

INNOVA Ventilokonvektori

Ventilokonvektori visoke učinkovitosti za grijanje i hlađenje

Air Leaf DC Inverter je ventilokonvektor napajan vodom koji u samo jednoj napravi obuhvaća najbolja rješenja za grijanje zimi, hlađenje ljeti i klimatizaciju. AirLeaf za razliku od ventilokonvektora klasičnoga tipa, zahvaljujući elegantnom dizajnu i smanjenim dimenzijama (dubina je samo 13 cm!) može biti postavljen u svaki ambijent, stan ili vilu. AirLeaf ventilokonvektori mogu se spajati i s nisko temperaturnim generatorima topline kao što su: toplinske crpke, kondenzacijski kotlovi i integrirani sustavi sa solarnim kolektorima. AirLeaf jamči izvrsnu toplinsku udobnost u svako doba. Grije i hladi vrlo brzo, a kada se jednom dosegne željena temperatura, precizno je održava uz najmanju moguću buku. AirLeaf se nudi u velikom broju izvedbi: 5 vrstaSL (standardna), SLS (standardna smanjene visine), RS (sa dodatkom prednjeg radijatorskog djelovanja ), SLI (za skrivenu ugradnju), RSI (za skrivenu ugradnju s prednjim radijatorskim djelovanjem). 5 različitih veličina snage 2 estetske verzije (sa prednjom rešetkom i sa motoriziranom prednjom pločom ''full flat) 2 boje (bijela i srebrna) verzije za spajanje s 2 i 4 cijevi Širok izbor upravljača, ventilskih grupa i drugog pribora što pruža neograničene mogućnosti ugradnje i prilagodbe potrebama.

inox_izolirani_dimnjak

Inox izolirani dimnjaci prodaja i montaža

Prodaja i montaža INOX izoliranih dimnjaka, odlične cijene izoliranih inox dimnjaka za peći na pelete. Radimo izmjere za izradu i montažu inox dimnjaka za vanjsku montažu, inox izolirani dimnjak sa dvostrukom stijenkom i izolacijom od kamene vune, ili dimne cijevi za sanaciju starih dimnjaka. Mogućnost izrade elemenata po mjeri, prilagođeno svakoj situaciji na objektu. Brza izrada, montaža čak i na visokim objektima.


Ensto električno podno grijanje Thinmat

ENSTO električno podno grijanje

Najniže cijene ENSTO električnog podnog grijanja. Iskustvo u montaži električnog podnog grijanja, 10 godišnje jamstvo na grijače kabele ENSTO. Izračun i  postavljanje električnog podnog grijanja. ENSTO mrežice za podno grijanje ThinMat za polaganje direktno ispod pločica i ENSTO Tassu kabel za električno podno grijanje polaganje u estrih za akumulacijsko podno grijanje s uštedom električne energije.


vogel_noot_radijatori

Vogel & Noot čelični radijatori

Vogel und Noot čelični radijatori najbolji izbor, proizvedeni u Austriji.

U ponudi je široki raspon modela, izvedbi i oblika. Pogodni za niskotemperaturne sustave centralnog grijanja, inovativna tehnologija i kvaliteta izrade čine Vogel & Noot radijatore najkvalitetnijim čeličnim radijatorima na tržištu. Mi Vam možemo ponuditi najbolje cijene Vogel & Noot  radijatora, brzu dostavu i kvalitetnu ugradnju. Mogućnosti spajanja na instalacije centralnog grijanja su široke, regulacija samo sa najboljim ventilima i Danfoss termostatskim glavama.


palazzetti DENISE

Palazzetti peći na pelete

Prodaja Palazzetti peći na pelete i kamina na drva

Ovlašteni smo distributer vrhunskih peći i kamina talijanskog proizvođača Palazzetti. Palazzetti peći na pelete serija Ecofire predstavlja više serija peći na pelete kako za zagrijavanje zraka tako i široka ponuda peći za centralno grijanje. Svaka  serija se odlikuje inovativnim rješenjima koja doprinose visokom stupnju iskoristivosti uz nisku potrošnju peleta. Kamini na drva Palazzetti svjetski su poznati već dugi niz godina, kvaliteta izrade i nenadmašan dizajn odlika su svih Palazzetti proizvoda.


Mitsubishi_Electric_klima_uredaji

Klima uređaji Mitsubishi Electric

Najbolje cijene klima uređaja Mitsubishi Electric, brza i kvalitetna ugradnja, servis i održavanje.

Mitsubishi Electric spada u vrh ponude klima uređaja na naše tržištu. U ponudi imamo monosplit uređaje različitih karakteristika i razine opreme, fix-speed bez invertera i Mitsubishi Electric uređaji sa inverterom koji su sam vrh ponude sa svojim karakteristikama iskoristivosti i smanjene potrošnje energije. Mitsubishi Electric ima u ponudi i multisplit inverter uređaje proizvedenim u Japanu s velikim izborom unutarnjih jedinica, i mogućnosti spajanja. Za veće objekte i poslovne zgrade također imamo rješenja s Mitsubishi Electric Mr.Slim uređajima i toplinskim crpkama.


Rotex HPSU Compact

Rotex HPSU dizalice topline

ROTEX HPSU je kompaktna niskotemperaturna dizalica topline.

ROTEX HPSU Compact kombinira visoko učinkovitu tehnologiju dizalice topline s inovativnim akumuliranjem solarne topline na najmanjem mogućem prostoru. Elektroničko upravljanje dizalicom topline i akumuliranjem topline (ISM = inteligentno upravljanje čuvanjem) maksimizira energetsku učinkovitost kao i pouzdanost grijanja i proizvodnje tople vode. Pomoću nove jedinice dizalice topline, ROTEX nudi izrazito kompaktno i inovativno potpuno rješenje. HPSU Compact objedinjuje unutarnju jedinicu dizalice topline i spremnik za akumuliranje topline – na najmanjem mogućem mjestu.


la_nordica_extraflame_peci_na_pelete

Peći na pelete La Nordica Extraflame

SITEH Rijeka je ovlašteni distributer i serviser peći na pelete La Nordica Extraflame.

Nudimo prodaju peći po najpovoljnijim cijenama, ugradnju i ovlašteno puštanje u rad. U ponudi imamo  La Nordica Extraflame peći na zrak različitih izvedbi, sobne peći i kamini na pelete snage od 5kW do 11kW, različitih izgleda i završne obrade. Također su u ponudi La Nordica peći na pelete za centralno grijanje visoke iskoristivosti, potpuno opremljene, također široki raspon snage peći prilagođene za različite prostore i načine ugradnje. La Nordica Extraflame ima u ponudi sobne peći na pelete za centralno grijanje i peći na pelete za centralno grijanje koje se instaliraju u kotlovnicu. Više o La Nordica Extraflame modelima i cijenama.