Ponuda i cijene

weishaupt-split-dizalica-topline

Weishaupt dizalice topline

Weishaupt dizalice topline slove za najučinkovitije i najtiše dizalice topline na tržištu. Dobiva li se toplina iz zraka, iz zemlje ili podzemnih voda uvijek možete računati na potpuno štedljiv i pouzdan rad Vašeg postrojenja.

Weishaupt split dizalice topline

su cjenovno najpovoljnije i za montažu najbolje rješenje za zgrade sa toplinskim zahtjevom do 16 kW. Weishaupt dizalice topline u split izvedbi znači da je dizalica topline podijeljena: na vanjsku jedinicu koja iz vanjskog zraka sakuplja toplinu i nutarnju jedinicu – zidni uređaj - za raspodjelu topline na zagrijavanje prostora i grijanje potrošne vode Sigurna opskrba toplinom: Weishaupt split dizalice topline zrak/voda griju pouzdano i do minus 25 °C vanjske temperature. Prilagodljive mogućnosti postavljanja: vanjski se uređaj može postaviti u vrt ili izravno na zid kuće. Nutarnji uređaj – ne veći od plinskog bojlera - može u svakoj kući naći mjesto. Instaliranje je jednostavno i brzo. Nije potreban sustav odvoda plinova niti dimnjak. Ugodno tih rad: Kao i sve Weishaupt dizalice topline, također i split dizalice topline rade iznimno tiho – izvana i iznutra. Putem "noćnog režima rada" u određeno je vrijeme moguće prigušiti broj okretaja učinkovitog ventilatora. Cjenovno povoljne i ekonomične: milijun puta potvrđena split tehnika radi pouzdano i učinkovito. Sav pribor – od zidnog nosača do sobnog termostata – kod Weishaupta dolazi iz jedne ruke. Serijski instalirana cirkulacijska crpka odgovara zahtjevima energetske učinkovitosti klase A. Funkcija hlađenja serijski: Weishaupt split dizalica topline može kod visokih vanjskih temperatura, na jednostavan način biti aktivirana za hlađenje kuće. Za novogradnje i modernizaciju: split dizalice topline se nude i za hibridna rješenja. Kod toga može na pr. postojeći kotao za grijanje ostati za pokrivanje vršnih zahtjeva, u djelomičnom zahtjevu rade isključivo štedljive dizalice topline. Sve je regulirano: Razumljivo i brzo rukovanje je preko zaslona u boji povezano s pouzdanim „okreni i pritisni“ upravljanjem regulatorom dizalice topline ili je osigurano putem aplikacije za iOS ili Android na pametnom telefonu ili tabletnom računalu.

airleaf_ventilokonvektori

INNOVA Ventilokonvektori

Ventilokonvektori visoke učinkovitosti za grijanje i hlađenje

Air Leaf DC Inverter je ventilokonvektor napajan vodom koji u samo jednoj napravi obuhvaća najbolja rješenja za grijanje zimi, hlađenje ljeti i klimatizaciju. AirLeaf za razliku od ventilokonvektora klasičnoga tipa, zahvaljujući elegantnom dizajnu i smanjenim dimenzijama (dubina je samo 13 cm!) može biti postavljen u svaki ambijent, stan ili vilu. AirLeaf ventilokonvektori mogu se spajati i s nisko temperaturnim generatorima topline kao što su: toplinske crpke, kondenzacijski kotlovi i integrirani sustavi sa solarnim kolektorima. AirLeaf jamči izvrsnu toplinsku udobnost u svako doba. Grije i hladi vrlo brzo, a kada se jednom dosegne željena temperatura, precizno je održava uz najmanju moguću buku. AirLeaf se nudi u velikom broju izvedbi: 5 vrstaSL (standardna), SLS (standardna smanjene visine), RS (sa dodatkom prednjeg radijatorskog djelovanja ), SLI (za skrivenu ugradnju), RSI (za skrivenu ugradnju s prednjim radijatorskim djelovanjem). 5 različitih veličina snage 2 estetske verzije (sa prednjom rešetkom i sa motoriziranom prednjom pločom ''full flat) 2 boje (bijela i srebrna) verzije za spajanje s 2 i 4 cijevi Širok izbor upravljača, ventilskih grupa i drugog pribora što pruža neograničene mogućnosti ugradnje i prilagodbe potrebama.

inox_izolirani_dimnjak

Inox izolirani dimnjaci prodaja i montaža

Prodaja i montaža INOX izoliranih dimnjaka, odlične cijene izoliranih inox dimnjaka za peći na pelete. Radimo izmjere za izradu i montažu inox dimnjaka za vanjsku montažu, inox izolirani dimnjak sa dvostrukom stijenkom i izolacijom od kamene vune, ili dimne cijevi za sanaciju starih dimnjaka. Mogućnost izrade elemenata po mjeri, prilagođeno svakoj situaciji na objektu. Brza izrada, montaža čak i na visokim objektima.


Ensto električno podno grijanje Thinmat

ENSTO električno podno grijanje

Najniže cijene ENSTO električnog podnog grijanja. Iskustvo u montaži električnog podnog grijanja, 10 godišnje jamstvo na grijače kabele ENSTO. Izračun i  postavljanje električnog podnog grijanja. ENSTO mrežice za podno grijanje ThinMat za polaganje direktno ispod pločica i ENSTO Tassu kabel za električno podno grijanje polaganje u estrih za akumulacijsko podno grijanje s uštedom električne energije.


vogel_noot_radijatori

Vogel & Noot čelični radijatori

Vogel und Noot čelični radijatori najbolji izbor, proizvedeni u Austriji.

U ponudi je široki raspon modela, izvedbi i oblika. Pogodni za niskotemperaturne sustave centralnog grijanja, inovativna tehnologija i kvaliteta izrade čine Vogel & Noot radijatore najkvalitetnijim čeličnim radijatorima na tržištu. Mi Vam možemo ponuditi najbolje cijene Vogel & Noot  radijatora, brzu dostavu i kvalitetnu ugradnju. Mogućnosti spajanja na instalacije centralnog grijanja su široke, regulacija samo sa najboljim ventilima i Danfoss termostatskim glavama.


palazzetti DENISE

Palazzetti peći na pelete

Prodaja Palazzetti peći na pelete i kamina na drva

Ovlašteni smo distributer vrhunskih peći i kamina talijanskog proizvođača Palazzetti. Palazzetti peći na pelete serija Ecofire predstavlja više serija peći na pelete kako za zagrijavanje zraka tako i široka ponuda peći za centralno grijanje. Svaka  serija se odlikuje inovativnim rješenjima koja doprinose visokom stupnju iskoristivosti uz nisku potrošnju peleta. Kamini na drva Palazzetti svjetski su poznati već dugi niz godina, kvaliteta izrade i nenadmašan dizajn odlika su svih Palazzetti proizvoda.


Mitsubishi_Electric_klima_uredaji

Klima uređaji Mitsubishi Electric

Najbolje cijene klima uređaja Mitsubishi Electric, brza i kvalitetna ugradnja, servis i održavanje.

Mitsubishi Electric spada u vrh ponude klima uređaja na naše tržištu. U ponudi imamo monosplit uređaje različitih karakteristika i razine opreme, fix-speed bez invertera i Mitsubishi Electric uređaji sa inverterom koji su sam vrh ponude sa svojim karakteristikama iskoristivosti i smanjene potrošnje energije. Mitsubishi Electric ima u ponudi i multisplit inverter uređaje proizvedenim u Japanu s velikim izborom unutarnjih jedinica, i mogućnosti spajanja. Za veće objekte i poslovne zgrade također imamo rješenja s Mitsubishi Electric Mr.Slim uređajima i toplinskim crpkama.


Rotex HPSU Compact

Rotex HPSU dizalice topline

ROTEX HPSU je kompaktna niskotemperaturna dizalica topline.

ROTEX HPSU Compact kombinira visoko učinkovitu tehnologiju dizalice topline s inovativnim akumuliranjem solarne topline na najmanjem mogućem prostoru. Elektroničko upravljanje dizalicom topline i akumuliranjem topline (ISM = inteligentno upravljanje čuvanjem) maksimizira energetsku učinkovitost kao i pouzdanost grijanja i proizvodnje tople vode. Pomoću nove jedinice dizalice topline, ROTEX nudi izrazito kompaktno i inovativno potpuno rješenje. HPSU Compact objedinjuje unutarnju jedinicu dizalice topline i spremnik za akumuliranje topline – na najmanjem mogućem mjestu.


la_nordica_extraflame_peci_na_pelete

Peći na pelete La Nordica Extraflame

SITEH Rijeka je ovlašteni distributer i serviser peći na pelete La Nordica Extraflame.

Nudimo prodaju peći po najpovoljnijim cijenama, ugradnju i ovlašteno puštanje u rad. U ponudi imamo  La Nordica Extraflame peći na zrak različitih izvedbi, sobne peći i kamini na pelete snage od 5kW do 11kW, različitih izgleda i završne obrade. Također su u ponudi La Nordica peći na pelete za centralno grijanje visoke iskoristivosti, potpuno opremljene, također široki raspon snage peći prilagođene za različite prostore i načine ugradnje. La Nordica Extraflame ima u ponudi sobne peći na pelete za centralno grijanje i peći na pelete za centralno grijanje koje se instaliraju u kotlovnicu. Više o La Nordica Extraflame modelima i cijenama.Ponuda i

cijene

 • weishaupt-split-dizalica-topline
  Weishaupt dizalice topline

  Weishaupt dizalice topline slove za najučinkovitije i najtiše dizalice topline na tržištu. Dobiva li se toplina iz zraka, iz zemlje ili podzemnih voda uvijek […]

 • airleaf_ventilokonvektori
  INNOVA Ventilokonvektori

  Ventilokonvektori visoke učinkovitosti za grijanje i hlađenje Air Leaf DC Inverter je ventilokonvektor napajan vodom koji u samo jednoj napravi obuhvaća najbolja rješenja za grijanje zimi, […]

 • inox_izolirani_dimnjak
  Inox izolirani dimnjaci prodaja i montaža

  Prodaja i montaža INOX izoliranih dimnjaka, odlične cijene izoliranih inox dimnjaka za peći na pelete. Radimo izmjere za izradu i montažu inox dimnjaka za […]


Centralno grijanje
Mi na grijanje gledamo drugačije

Centralno grijanje

Više...
Podno grijanje
Ekonomično, udobno, nevidljivo

Podno grijanje

Više...

Grijanje na pelete
Jednostavno, ekonomično, moderno

Grijanje na pelete

Više...
Solarno grijanje
Iskoristite sunce za grijanje

Solarno grijanje

Više...

Klima uređaji
Najkvaliteniji uređaji, odlične cijene

Klima uređaji

Više...

Mi na grijanje gledamo drugačije. Ulaganje u kvalitetu je ulaganje u budućnost!

SITEH Rijeka, Sve o grijanju


Kontaktirajte nas

SITEH Rijeka je moderna tvrtka okrenuta novim tehnologijama u grijanju i klimatizaciji.

Mi Vam nudimo savjetovanje, projektiranje, prodaju i ugradnju opreme za grijanje i klimatizaciju. Pratimo i usvajamo nove tehnologije, preporučamo i ugrađujemo proizvode i opremu prilagođenu i certificiranu za Europsko tržište.

SITEH Rijeka preporučuje upotrebu obnovljivih izvora energije, biomase i sunčeve energije, tehnički se educiramo u Hrvatskoj i u Europi u najnaprednijim trening centrima vodećih europskih proizvođača opreme za grijanje, klimatizaciju i peći na pelete. Sudjelujemo na vodećim europskim sajmovima, pratimo svjetske trendove u sustavima grijanja i klimatizacije.

Kontaktirajte nas i dogovorite termin za izvid na Vašem objektu, mi ćemo Vam pomoći da odaberete najkvalitetniji sustav visokog energetskog razreda sa što nižom potrošnjom energenta, sve prilagođeno Vašem objektu i Vašim potrebama za grijanje ili hlađenje. Sa pećima na biomasu i solarnim sustavima iz naše ponude možete se prijaviti na natječaje za subvenciju ugradnje opreme za grijanje na obnovljive izvore energije.

SITEH Rijeka je ovlašteni servis za:

Palazzetti - peći na pelete, kamin na pelete, peći na drva,  kamini na drva, centralno grijanje

La Nordica Extraflame -peći na pelete, kamin na pelete, peći na drva,  kamini na drva, centralno grijanje

Mitsubishi Electric - klimatizacija, klima uređaji, toplinske crpke

Toshiba - klimatizacija, klima uređaji, dizalice topline

Fujitsu - klimatizacija, klima uređaji, dizalice topline

Daikin - klimatizacija, klima uređaji, dizalice topline

Izdajemo jamstvo za izvedene radove i ugrađenu opremu. Za sva ugrađenu opremu imamo osigurano održavanje i servis.


Ponuda i cijene opreme za grijanje


Centralno grijanje
Kakvo centralno grijanje odabrati

Centralno grijanje

Ponuda
Podno grijanje
Sve informacije o podnom grijanju na jednom mjestu

Podno grijanje

Ponuda

Kakvo centralno grijanje odabrati?
Mi ćemo Vam pomoći odabrati sustav centralnog grijanja koji najbolje odgovara Vašim potrebama. Pregledat ćemo Vaš objekt i prema energentima koji su nam dostupni na objektu predložiti ćemo Vam najbolju opciju za centralno grijanje.
Što odabrati, radijatore ili podno grijanje?
Dva potpuno različita sustava grijanja, jedan visokotemperaturni, drugi niskotemperaturni, svaki sa svojim prednostima, ovise o načinu grijanja i mogućnostima instalacije, zavisno od situacije na objektu i odabranog energenta.
Kakvu peć odabrati?
Na osnovu našeg iskustva i ponude na tržištu ponudit ćemo Vam više modela peći i prezentirati prednosti svake od njih bez obzira koji energent odabrali.
Ugradnja centralnog grijanja
Ugradnju centralnog grijanja prepustite nama, dugogodišnje iskustvo u projektiranju i izvođenju svih vrsta grijanja naše su prednosti, a Vama jamstvo da smo Vaš najbolji partner, instalater centralnog grijanja.

Solarno grijanje
Kako iskoristiti sunce za grijanje

Solarno grijanje

Ponuda
Grijanje na pelete
Sve o grijanju na pelete, uvjeti, prednosti, ušteda

Grijanje na pelete

Ponuda

Podno grijanje

Podno grijanje sa toplovodnim sustavom, cijevi kojima struji zagrijana voda zagrijavaju podlogu u kojoj su cijevi postavljene i energijom zračenja zagrijavaju zrak iznad podloge.

Podno grijanje je grijanje postignuto zračenjem zagrijane površine poda. Podno grijanje je udobno, ekonomično i vizualno nevidljivo.

SITEH Rijeka

Što je točno energija zračenja?

Jednostavno ćemo vam objasniti. Recimo da držite u ruci šalicu tople kave i osjećate toplinu. Logičan zaključak je da se toplina diže. Logički možda,  ali taj zaključak je pogrešan. Vrući zrak se diže, ali energija zračenja topline može putovati u više smjerova!

To je razlog zašto osjećate toplinu na šalici kave kada stavite ruku na nju. Kod podnog grijanje prijenos energije se vrši zračenjem uzrokovano toplom površinom koja svoju toplinu prenosi na hladnije površine.

Još jedan primjer kako funkcionira energija zračenja, razmislite o tome kako Sunce grije Zemlju. Sunce zrači svoju  energiju prema zemlji. Energija zračenja se apsorbira u zemlji te ju zemlja otpušta kao toplinu.

Zračenje podnog grijanja jednostavno zrači toplinu od zagrijanog poda prema gore za optimalnu udobnost i mnoge druge pogodnosti.

Prednost podnog grijanja je u ravnomjernom zagrijavanju

Podno grijanje SITEH Rijeka

Prodaja i ugradnja opreme i materijala za podno grijanje. Dugogodišnje iskustvo u postavljanju sistema podnog grijanja. Koristimo samo najkvalitetnije cijevi i opremu za podno grijanje.

Kontaktirajte nas i zatražite izvid i izračun materijala za podno grijanje. Projektiramo sustave podnog grijanja, izvodimo pripremu za suvremene regulacije potrebne za pametne i niskoenergetske kuće. Izvodimo sve tipove instalacija podnog grijanja, prilagođavamo se svakom objektu i koristimo materijale prilagođene tehničkim uvjetima postavljanja podnog grijanja.

Podno grijanje je niskotemperaturno grijanje koje nam osigurava visoki komfor ravnomjernog zagrijavanja prostora s mogućnošću zasebnog reguliranja svake prostorije. Niskotemperaturno podno grijanje je najekonomičniji oblik zagrijavanja prostora, osigurava nam znatne uštede u potrošnji energenta.

Ponuda i cijene opreme za centralno grijanje


Mi na grijanje gledamo drugačije!

SITEH Rijeka

SITEH Grijanje Rijeka je moderna tvrtka okrenuta novim tehnologijama. Mi Vam nudimo savjetovanje, projektiranje, prodaju i ugradnju opreme za centralno grijanje.

Pratimo nove tehnologije, preporučamo upotrebu obnovljivih izvora energije i sunčeve energije, tehnički se educiramo i pratimo svjetske trendove u sustavima grijanja.

Imamo iskustvo i znanje da našim kupcima tehnički prezentiramo  i predložimo odabir najoptimalnijeg sistema centralnog grijanja za svaki tip stambenog ili poslovnog prostora . Svakom investitoru kupcu prilagodit ćemo odabir najkvalitetnije opreme po najpovoljnijim cijenama, uvijek Vam predlažemo opremu za centralno grijanje sa kojom će  se postići maksimalno iskorištenje uz najnižu moguću potrošnju energenta.

Kontaktirajte nas i dogovorite termin za izvid na Vašem objektu, mi ćemo Vam pomoći da odaberete najkvalitetniji sustav sa što nižom potrošnjom energenta, sve prilagođeno Vašem objektu i Vašim potrebama za grijanje.

Mi imamo dugogodišnje iskustvo u projektiranju i ugradnji sistema centralnog  grijanja, solarnog grijanja, podnog grijanja.

U ponudi imamo samo najkvaliteniju opremu poznatih svjetskih proizvođača opreme za centralno grijanje, kotlova, peći, radijatora.

Izvodimo ugradnju novih instalacija za centralno grijanje, izvodimo pripremu i ugradnju instalacija u novogradnjama, izvodimo rekonstrukcije postojećih sustava centralnog grijanja, rekonstrukciju kotlovnica, zamjenu radijatora, automatizaciju sustava.

Izdajemo jamstvo za izvedene radove i ugrađenu opremu. Za sva ugrađenu opremu imamo osigurano održavanje i servis.