Ponuda i cijene opreme za grijanje


Centralno grijanje
Kakvo centralno grijanje odabrati

Centralno grijanje

Ponuda
Podno grijanje
Sve informacije o podnom grijanju na jednom mjestu

Podno grijanje

Ponuda

Kakvo centralno grijanje odabrati?
Mi ćemo Vam pomoći odabrati sustav centralnog grijanja koji najbolje odgovara Vašim potrebama. Pregledat ćemo Vaš objekt i prema energentima koji su nam dostupni na objektu predložiti ćemo Vam najbolju opciju za centralno grijanje.
Što odabrati, radijatore ili podno grijanje?
Dva potpuno različita sustava grijanja, jedan visokotemperaturni, drugi niskotemperaturni, svaki sa svojim prednostima, ovise o načinu grijanja i mogućnostima instalacije, zavisno od situacije na objektu i odabranog energenta.
Kakvu peć odabrati?
Na osnovu našeg iskustva i ponude na tržištu ponudit ćemo Vam više modela peći i prezentirati prednosti svake od njih bez obzira koji energent odabrali.
Ugradnja centralnog grijanja
Ugradnju centralnog grijanja prepustite nama, dugogodišnje iskustvo u projektiranju i izvođenju svih vrsta grijanja naše su prednosti, a Vama jamstvo da smo Vaš najbolji partner, instalater centralnog grijanja.

Solarno grijanje
Kako iskoristiti sunce za grijanje

Solarno grijanje

Ponuda
Grijanje na pelete
Sve o grijanju na pelete, uvjeti, prednosti, ušteda

Grijanje na pelete

Ponuda

Podno grijanje

Podno grijanje sa toplovodnim sustavom, cijevi kojima struji zagrijana voda zagrijavaju podlogu u kojoj su cijevi postavljene i energijom zračenja zagrijavaju zrak iznad podloge.

Podno grijanje je grijanje postignuto zračenjem zagrijane površine poda. Podno grijanje je udobno, ekonomično i vizualno nevidljivo.

SITEH Rijeka

Što je točno energija zračenja?

Jednostavno ćemo vam objasniti. Recimo da držite u ruci šalicu tople kave i osjećate toplinu. Logičan zaključak je da se toplina diže. Logički možda,  ali taj zaključak je pogrešan. Vrući zrak se diže, ali energija zračenja topline može putovati u više smjerova!

To je razlog zašto osjećate toplinu na šalici kave kada stavite ruku na nju. Kod podnog grijanje prijenos energije se vrši zračenjem uzrokovano toplom površinom koja svoju toplinu prenosi na hladnije površine.

Još jedan primjer kako funkcionira energija zračenja, razmislite o tome kako Sunce grije Zemlju. Sunce zrači svoju  energiju prema zemlji. Energija zračenja se apsorbira u zemlji te ju zemlja otpušta kao toplinu.

Zračenje podnog grijanja jednostavno zrači toplinu od zagrijanog poda prema gore za optimalnu udobnost i mnoge druge pogodnosti.

Prednost podnog grijanja je u ravnomjernom zagrijavanju

Podno grijanje SITEH Rijeka

Prodaja i ugradnja opreme i materijala za podno grijanje. Dugogodišnje iskustvo u postavljanju sistema podnog grijanja. Koristimo samo najkvalitetnije cijevi i opremu za podno grijanje.

Kontaktirajte nas i zatražite izvid i izračun materijala za podno grijanje. Projektiramo sustave podnog grijanja, izvodimo pripremu za suvremene regulacije potrebne za pametne i niskoenergetske kuće. Izvodimo sve tipove instalacija podnog grijanja, prilagođavamo se svakom objektu i koristimo materijale prilagođene tehničkim uvjetima postavljanja podnog grijanja.

Podno grijanje je niskotemperaturno grijanje koje nam osigurava visoki komfor ravnomjernog zagrijavanja prostora s mogućnošću zasebnog reguliranja svake prostorije. Niskotemperaturno podno grijanje je najekonomičniji oblik zagrijavanja prostora, osigurava nam znatne uštede u potrošnji energenta.