Kamini na drva Palazzetti


ECOMONOBLOCCO KAMINI NA DRVA

CLASSIC LOŽIŠTA - ZRAK
ECOMONOBLOCCO

CLASSIC LOŽIŠTA - ZRAK

DESIGN LOŽIŠTA - ZRAK
ECOMONOBLOCCO

DESIGN LOŽIŠTA - ZRAK

CENTRALNO GRIJANJE
ECOMONOBLOCCO

CENTRALNO GRIJANJE

EASY LINE - ZRAK
ECOMONOBLOCCO

EASY LINE - ZRAK


ECOPALEX KAMINI NA DRVA

UGRADBENA LOŽIŠTA ZRAK
ECOPALEX

UGRADBENA LOŽIŠTA ZRAK

DESIGN KAMINI ZRAK
INSERTO

DESIGN KAMINI ZRAK


SUNNY FIRE KAMINI NA DRVA

SUNNY FIRE
MONOBLOCCO KAMINI

SUNNY FIRE


MULTIFIRE LOŽIŠTA NA DRVA I PELETE

MULTIFIRE ZRAK
HIBRIDNA LOŽIŠTA I PEĆI

MULTIFIRE ZRAK

MULTIFIRE CENTRALNO GRIJANJE
HIBRIDNA LOŽIŠTA

MULTIFIRE CENTRALNO GRIJANJE


Palazzetti kamini na drva – Vrhunska ložišta na drva za savršene kamine

Nudimo širok raspon različitih ložišta na drva koja mogu zadovoljiti sve zahtjeve.

Ložišta moraju biti pažljivo odabrana ovisno o tome kako će se koristiti:

Za potrebe grijanja.

U ovom slučaju, razmotrite sljedeće čimbenike:

Provjerite odgovara li snaga ložišta vašim potrebama.
Provjerite da li promjer postojećeg dimnjaka odgovara promjeru dimnjaka na ložištu.
Provjerite učinkovitost ložišta (što je veća učinkovitost, to su bolje performanse)
Vrsta distribucije topline (zrak, voda, zračenje)

Za potrebe namještanja i dekoriranja prostora.

Ako je vaš izbor čvrsto utemeljen na estetici, potrebno je uzeti u obzir ložišta koja nude opsežan pogled na vatru. Moguće je odabrati kaminska ložišta u različitim izvedbama staklenih vrata i oblika: kutni desni, kutni lijevo, zaobljeno, 180°, dvostruko staklo, široko 16:9, široko 25:9 …

Ložišta koja zadovoljavaju ove značajke više od bilo kojih drugih su Ecomonoblocco i Sunny Fire modeli.

Saniranje starog otvorenog kamina.

U ovom slučaju vam je potreban kamin koji možete staviti u svoj stari otvoreni kamin. Ako želite smanjiti zidarske radove na minimum i ne želite razvoditi vrući zrak, Ecopalex ložišta su dobar izbor. S druge strane možete ugraditi ventilator i provesti kanale za grijanjem toplim zrakom s modelima Ecopalex ili možete odabrati najmodernija Inserto ložišta.

Odabir kaminskog ložišta na temelju sustava grijanja

Ako želite grijati kuću pomoću kamina postoje tri sustava grijanja koji zajedno s inovativnim tehnologijama, omogućuju ravnomjernu i ujednačenu distribuciju topline.

Isijavanjem

Toplina se nakuplja unutar strukture, a zatim se prenosi na prostor kući. To je zdrava toplina koja ne podiže ambijentalnu prašinu ili pelud, održava stalnu vlažnost zraka i duboko zagrijava ljudsko tijelo. S obzirom na činjenicu da su ložišta na drva ugrađeni toplinski generatori, ona prenose određenu količinu topline i kroz zračenje (kroz staklo ili kroz otvore na oblozi kamina) u prostoriju u kojoj su ugrađeni. Štoviše, u našim proizvodima nakupljena toplina je posebno visoka jer se izrađuju od vrlo debelih materijala korištenjem vrlo naprednih tehnologija.

Strujanjem zraka (prisilno ili prirodno).

Toplina se distribuira pomoću ventilatora koji stvaraju protok vrućeg zraka putem ventilacijskih kanala. Ventilatori daju ujednačenu temperaturu i raspršuje toplinu u različitim prostorijama.
Na primjer, ventilatori koji se koriste za sustave grijanja sa Ecopalex ložištima imaju dvostruki izlaz. To su profesionalni centrifugalni ventilatori koji osiguravaju optimalnu raspodjelu topline pomoću odgovarajućeg ventilacijskog sustava. Osim u Ecopalex ložišta mogu se ugrađivati i na Ecomonoblocco ili Multifire zračnim ložištima.

Grijanje vodom.

Ovo je idealan način za zagrijavanje velikih površina i domova koji pokrivaju površinu do 120 m². Čak i ravnomjerna raspodjela topline prenosi se kroz sustav vodoopskrbe i lako doseže svaku sobu u kući, a nudi izvanredne uštede.

Štoviše, ovaj sustav grijanja omogućuje izradu tople vode za radijatore i za kućnu upotrebu. Može se lako ugraditi u tradicionalne ili najmodernije sustave grijanja i može raditi u sinergiji s drugim alternativnim uređajima za grijanje (npr. Solarne ploče) što omogućuje zagrijavanje cijelog doma uz znatnu uštedu.

Ako vam je to željeni sustav grijanja, vaš će izbor otići do kutija za grijanje, modela umetanja Idro, Ecofire® za zgrade u Idro i vatrogasnih postolja Multifire Idro.

 


Peći i kamini na drva i peletePalazzetti – priča duga tri generacije

Tvornica osnovana daleke 1954. godine u mjestu Pordenone u Italiji. Palazzetti je danas europski i svjetski lider u sektoru grijanja za domaćinstva na biomasu.

Talijanska tvrtka s jakim međunarodnim identitetom. Njihovi proizvodi sposobni su ispuniti bilo koje zahtjeve za grijanje cijelih domova, inovativni su, razvijeni u skladu s najvišim tehnološkim standardima i u potpunosti poštujući okoliš, testirani i certificirani od strane najprestižnijih europskih instituta, te od strane zaštite potrošača i udruga za zaštitu okoliša.

Od svog nastanka, misija tvrtke bila je da bude što bliža krajnjem korisniku: koristiti energiju i resurse za proizvodnju proizvoda koji mogu jamčiti vrhunske performanse, što je moguće više moguće smanjiti utjecaj na okoliš. Stavljati dobrobit i zadovoljstvo kupaca kao svoj prioritet.