Kirigamine LN Inverter

Mitsubishi Electric LN je nova serija najnaprednijih klima uređaja za kućanstvo.

Zidne jedinice sa sofisticiranim, modernim dizajnom i širokim rasponom tehničkih mogućnosti čine moderan, energetski visokoučinkovit klima uređaj na raspolaganju za upotrebu u kućanstvu i uredskim prostorijama.

Mitsubishi Electric LN

M serija MSZ-LN je prvi Mitsubishi Electric klima uređaj koji koristi R32 radnu tvar – koja ima nizak potencijal globalnog zatopljenja (GWP). Mitsubishi Electric će postepeno do 2020. uvoditi R32 radnu tvar u sva svoja klimatizacijska rješenja.

„Ovaj proizvod predstavlja evoluciju u proizvodnji klima uređaja i prikazat će tržištu koliko napredne karakteristike može imati klima uređaj sa R32 radnom tvari”

objašnjava Donald Daw, komercijalni direktor Mitsubishi Electrica.

„Naši inženjeri su stavili svoje srce i dušu u razvoj vrhunske unutarnje jedinice koja nudi bolju učinkovitost i napredne mogućnosti.”

Raspon serije Mitsubishi Electric LN nudi izbor četiri modela u snazi od 2.5kW do 6.1kW, sa četiri različite boje unuatrnjih jedinica, koje su dostupne u Rubin crvenoj, Onyx crnoj, Perla bijeloj i u prirodno bijeloj boji. Boja daljinskog upravljača podudara se sa bojom unutarnje jedinice.

Cijene Mitsubishi Electric LN serije klima uređaja

Mitsubishi Electric Kirigamine LN Elite Inverter tehničke karakteristike

 
Učinak (kW) Učinak (kW) Energ. Klasa
Model Hlađenje Grijanje SEER / SCOP

MSZ-LN25VG(W/P/B/R)

MUZ-LN25VG

2,50 kW (1,00-3,50)   3,20 kW (0,80-5,40)

10,50 / 5,20 

(A+++ / A+++) 

MSZ-LN35VG(W/P/B/R)

MUZ-LN35VG

3,50 kW (0,80-4,00)  4,00 kW (1,00-6,30)

9,50 / 5,10

(A+++ / A+++)

MSZ-LN50VG(W/P/B/R)

MUZ-LN50VG

5,00 kW (1,00-6,00) 6,00 kW (1,00-8,20)

8,50 / 4,60

(A+++ / A++)

MSZ-LN60VG(W/P/B/R)

MUZ-LN60VG

6,10 kW (1,40-6,90)  6,80 kW (1,80-9,30) 

7,50 / 4,60

(A++ / A++)

Kod serije Mitsubishi Electric LN klima uređaja još je više povećan sezonski stupanj iskoristivosti koji kod modela LN25 u hlađenju SEER iznosi čak 10,50 . Serija LN spada u energetsku klasu A+ + + i u grijanju i hlađenju.

mitsubishi-electric-msz-ln-boje

Ugrađeno Wi-Fi sučelje omogućuje potpunu kontrolu i nadzor putem MELCloud App.

Novi sofisticirani 3D I-see senzor u unutarnjoj jedinici automatski prati prisutnost osoba u prostoriji, položaj tijela i tjelesnu temperaturu kako bi se klima uređaj prilagodio korisniku. Senzor raspoznaje ljudsku temperaturu od temperature kućnih ljubimaca.

mitsubishi-electric-msz-ln-i-see_sensor

3D I-see senzor je infracrveni senzor za mjerenje temperature u udaljenim mjestima u prostoru. Osam vertikalno-ugrađenih senzora za pomicanje lijevo i desno, a sobnu temperaturu mjeri pomoću detaljne trodimenzionalne 3D analize. Uređaj može procijeniti da li su ljudi u sobi i na temelju toga će osigurati “neizravni protok zraka” ili “izravni protok zraka” tkz. izbjegavanje osoba. Funkcija neizravnog protoka zraka može se koristiti kada je protok zraka prejak ili izravno usmjeren na osobu. Funkcija izravnog protoka zraka može se koristiti za usmjeravanje protoka zraka izravno prema ljudima, kada želimo da se brzo zagrije prostor, primjerice u vrlo hladnim danima.Senzor otkriva prisustvo osoba u prostoriji. Kada nema nikoga, jedinica se automatski prebaci na štedljiv rad i podesi temperaturu za dva stupnja.

Dvostruke lopatice na unutarnjoj jedinici mogu djelovati neovisno i distribuirati protok zraka ravnomjerno po prostoriji.

Super tihi klima uređaj
Mitsubishi Electric Kirigamine LN Inverter klima uređaji spada među najtiše klima uređaje na tržištu. Model MSZ-LN radi iznimno tiho, vrijednost razine zvučnog tlaka na najnižem broju okretaja ventilatora je 19 dB (A).

mitsubishi-electric-msz-ln-detalji

Plazma Quad Plus filter koristi moćnu tehnologiju plazme i može filtrirati čak i mikroskopske čestice, dok premaz s dvostrukom barijerom na izmjenjivaču topline sprječava nakupljanje prašine i masnoća na ventilatoru.

Sistem za filtriranje Plasma Quad s elektronskim filterom, stvarajući negativne ione i ozon, čisti zrak, spriječava nastajanje plijesni i odstranjuje neugodne mirise. Efikasno čisti od 94 do 96% nepoželjnih čestica u zraku. Plazma filter Quad sadrži plazma sustav filtriranja, koji učinkovito uklanja bakterije, viruse, alergene i prašinu. Plazma Quad filter je instaliran u unutarnjoj jedinici, gdje je uz pomoć električnog polja uklanja bakterije i viruse.

Line-up uključuje Mitsubishi Electric jednostavnu zamjensku tehnologiju, tako da se može iskoristiti postojeći cjevovod, što ga čini idealnim za renoviranje i zamjenu postojećih klima uređaja.