13 travnja 2019, Komentari: Komentari isključeni za Weishaupt dizalice topline

Weishaupt dizalice topline slove za najučinkovitije i najtiše dizalice topline na tržištu. Dobiva li se toplina iz zraka, iz zemlje ili podzemnih voda uvijek možete računati na potpuno štedljiv i pouzdan rad Vašeg postrojenja.

Weishaupt split dizalice topline

su cjenovno najpovoljnije i za montažu najbolje rješenje za zgrade sa toplinskim zahtjevom do 16 kW.

Weishaupt dizalice topline u split izvedbi znači da je dizalica topline podijeljena: na vanjsku jedinicu koja iz vanjskog zraka sakuplja toplinu i nutarnju jedinicu – zidni uređaj – za raspodjelu topline na zagrijavanje prostora i grijanje potrošne vode

Sigurna opskrba toplinom: Weishaupt split dizalice topline zrak/voda griju pouzdano i do minus 25 °C vanjske temperature.

Prilagodljive mogućnosti postavljanja: vanjski se uređaj može postaviti u vrt ili izravno na zid kuće. Nutarnji uređaj – ne veći od plinskog bojlera – može u svakoj kući naći mjesto. Instaliranje je jednostavno i brzo. Nije potreban sustav odvoda plinova niti dimnjak.

Ugodno tih rad: Kao i sve Weishaupt dizalice topline, također i split dizalice topline rade iznimno tiho – izvana i iznutra. Putem “noćnog režima rada” u određeno je vrijeme moguće prigušiti broj okretaja učinkovitog ventilatora.

Cjenovno povoljne i ekonomične: milijun puta potvrđena split tehnika radi pouzdano i učinkovito. Sav pribor – od zidnog nosača do sobnog termostata – kod Weishaupta dolazi iz jedne ruke. Serijski instalirana cirkulacijska crpka odgovara zahtjevima energetske učinkovitosti klase A.

Funkcija hlađenja serijski: Weishaupt split dizalica topline može kod visokih vanjskih temperatura, na jednostavan način biti aktivirana za hlađenje kuće.

Za novogradnje i modernizaciju: split dizalice topline se nude i za hibridna rješenja. Kod toga može na pr. postojeći kotao za grijanje ostati za pokrivanje vršnih zahtjeva, u djelomičnom zahtjevu rade isključivo štedljive dizalice topline.

Sve je regulirano: Razumljivo i brzo rukovanje je preko zaslona u boji povezano s pouzdanim „okreni i pritisni“ upravljanjem regulatorom dizalice topline ili je osigurano putem aplikacije za iOS ili Android na pametnom telefonu ili tabletnom računalu.