Peći na pelete

Ponuda i cijene peći na pelete

Peći na pelete iz naše ponude proizvođača Palazzetti i La Nordica Extraflame čiji smo ovlašteni distributeri za Hrvatsku predstavljaju vrh ponude europskih proizvođača peći na pelete.

To su visokokvalitetne peći na pelete, vrlo su jednostavne za korištenje, opremljene inovativnim sustavima upravljanja, izdvajaju se od ostalih proizvođača vrlo visokim stupnjem iskorištenja i vrlo niskom emisijom štetnih tvari, atestirane u vodećim europskim institutima za utvrđivanje kvalitete.

Odabir peći na pelete prema metodi distribucije toplinske energije:

ZRAK - Peći na pelete s ventiliranim načinom grijanja zraka

CENTRALNO GRIJANJE - Peći na pelete za zagrijavanje vode


Palazzetti - Centralno grijanje

Palazzetti - Centralno grijanje

Ponuda
Palazzetti - Zrak

Palazzetti - Zrak

Ponuda
Palazzetti - kamini na pelete

Palazzetti - kamini na pelete

Ponuda
Extraflame - Centralno grijanje

Extraflame - Centralno grijanje

Ponuda

Peći na pelete potpuno su automatizirane i moguće je programirati njihov rad. Na primjer, sustav ubacivanja peleta, uključivanje i isključivanje peći te regulacija i upravljanje.

Tvrtke Palazzetti i La Nordica Extraflame  su pioniri u proizvodnji peći na pelete, tvrtka Palazzetti je prva ponudila peć na pelete s ovakvom tehnologijom krajem 90-ih godina.

Zahvaljujući ambicioznim istraživačkim projektima tvrtke Palazzetti i La Nordica Extraflame trude se stalno poboljšavati značajke samih peći i ponuditi proizvode s inovativnim, naprednim i najnovijim tehnologijama.