Sonnenkraft - Grijanje prostora

SONNENKRAFT COMFORT E


Sonnenkraft COMFORT E

Učinkovito rješenje za solarno grijanje. Pokriva do 80% potrebe za toplom vodom i do 30% potrebe za grijanjem.

Pokriva do 60% potrebe za toplom vodom.

JEDNOSTAVNO - Brza i jednostavna ugradnja spremnika sa svim hidrauličkim modulima i brzim puštanjem u pogon zahvaljujući unaprijed postavljenoj upravljačkoj jedinici.

EFIKASNO - Svježa, higijenska topla voda uz pomoć zagrijavanja vode prema potrebi Visokoučinkovite pumpe s do 80% nižim operativnim troškovima.

EXTRA - Spremnik s optimalnim temperaturnim raslojavanjem. Za veće energetske rezerve moguća je kombinacija s proširenim spremnikom.


SONNENKRAFT COMFORT E  rješenje je isplativo za sve kojima je potrebna topla voda i sobno grijanje. To rješenje sastoji se od PSR-E spremnika s visoko učinkovitom crpnom stanicom i naprednim modulom za svježu vodu. Pokriva do 30 % potrebe za grijanjem kućanstva i 80 % potrebe za toplom vodom. Ta rješenja mogu se dodatno koristiti i za grijanje bazena - vanjskih ili unutarnjih.

SONNENKRAFT MODUL ZA SVJEŽU VODU FWM15i/30i

Svježa, higijenska topla voda preko pripreme tople vode na zahtjev. Napredna jedinica koja dostavlja točnu količinu tople, svježe vode kada je to potrebno. Nema potrebe za spremanjem tople vode, što smanjuje rizik za razvoj legionele.

SONNENKRAFT PUMPNA STANICA PSKR18HE

Visoko učinkovit PSKR18HE dolazi s regulatorom koji ima ploču za jednostavno upravljanje. Modul sa svojom visoko učinkovitom crpkom štedi na svakom uvjetu djelovanja i povećava raspon djelovanja toka za 30 %.

POBOLJŠANJE SLOJEVITOSTI

Solarni registar ugrađen je u kućište, što znači da dolazi do bržeg punjenja gornjeg dijela spremnika i veće razlike u temperaturi spremnika te boljoj izvedbi grijanja u hladnijim mjesecima. Izolacija je izuzetno prikladna i smanjuje gubitak topline.

NOŽICE ZA NAMJEŠTANJE VISINE

To omogućuje savršeno namještanje spremnika, čak i ako je spremnik namješten na neravnoj površini. Donja granica pokriva nožice, što spremniku daje bolji izgled.


SONNENKRAFT COMFORT E PLUS


Sonnenkraft COMFORT E PLUS

Učinkovito rješenje solarne topline. Pokriva do 80% potrebe za toplom vodom i do 40% potrebe za grijanjem.

JEDNOSTAVNO - Brza i jednostavna ugradnja spremnika sa svim hidrauličkim modulima i brzim puštanjem u pogon zahvaljujući unaprijed postavljenoj upravljačkoj jedinici - za solarne sustave s površinom kolektora do 50m2.

EFIKASNO - Najviša učinkovitost sustava i optimalni energetski doprinos svježe vode po potrebi putem modula za svježu vodu i uz pomoć sofisticiranog vanjskog slojevitog punjenja modula s visokoučinkovitim pumpama i efikasnim izmjenjivačem topline ploča.

EXTRA - Inteligentno solarno grijanje uz pomoć RAS20 modula koji povećava temperaturu povratnog kruga zagrijavanja samo onoliko koliko je doista i potrebno. Iz međuspremnika se preuzima onoliko energije koliko je potrebno za proizvodnju željene temperature povrata. Zajedno s optimalnim raslojavanjem spremnika PSC-E značajno se povećava efikasnost cijelog grijanja.


SONNENKRAFT COMFORT E PLUS rješenje sofisticirano je solarno termalno rješenje za toplu vodu i sobno grijanje s najvećom proizvodnjom energije. To rješenje pokriva do 50 % vašeg grijanja i 80 % potrebe za toplom vodom. Sastoji se od našeg visoko učinkovitog PSC-E spremnika s naprednim modulom za svježu vodu, visoko učinkovitim modulom za slojevito punjenje te neobveznim visoko učinkovitim modulom za protok grijanja. Sve je razvijeno kako bi savršeno odgovaralo.

Visoko učinkovit modul za protok grijanja HKM20HE može se namjestiti i na COMFORT E Plus rješenje, kako bi izravno upravljao radijatorom ili sustavom podnog grijanja, na koji utječe vrijeme i vremenska prognoza. RAS20 omogućuje najučinkovitiju primjenu solarne termalne enerije, u kombinaciji s postojećim sustavom grijanja, pogotovo s kondenzacijskim kotlovima.

COMFORT E PLUS moguće je korisiti i za grijanje bazena.

SONNENKRAFT MODUL ZA SVJEŽU VODU FWM15i/30i

Svježa, higijenska topla voda preko pripreme tople vode na zahtjev. Napredna jedinica koja dostavlja točnu količinu tople i svježe vode kada je to potrebno. Nema potrebe za spremanjem tople vode, što smanjuje rizik za razvoj legionele.

20 % SMANJENJE GUBITKA TOPLINE

Vunena izolacija savršeno odgovara PSC-E spremniku, jednostavno ju je odstraniti i ponovno postaviti. Zajedno s novim patentiranim izolacijskim čepovima znatno smanjuje gubitak topline te održava vrijedan solarni dobitak pri grijanju kućanstva.

NAPREDNO SOLARNO GRIJANJE

RAS20 povećava temperaturu povratnog toka grijanja samo toliko, koliko je to potrebno. Napredni regulator uzima potrebnu količinu solarne energije za postizanje željene temperature toka. Zajedno sa savršenim slojevitim PSC-E spremnikom, učinkovitost cjelokupnog sustava grijanja znatno će se povećati.

MODUL ZA SLOJEVITO PUNJENJE SLM50HR

SLM50HR jamči vrhunsku slojevitost u spremniku. Visoko učinkovita crpka osigurava vrhunsko djelovanje svakog načina rada i smanjuje potrošnju električne energije za 80 %.