palazzetti Archives -

Palazzetti on Tour 2016. Rijeka

7 rujna 2016, Komentari: 0

SITEH d.o.o. organizira prezentaciju Palazzetti proizvoda od 23. do 25.09.2016. godine na Trgu 111. brigade Hrvatske vojske u Rijeci. #PLZonTour je prezenatcijska turneja koju […]


Palazzetti Ecofire Idro peći na pelete za centralno grijanje

Palazzetti Ecofire Idro centralno grijanje

Jako topla voda , topao dom i peći koje su jedva mlake na dodir.

Grijanje na ekološki i inovativan način uz nenadmašnu učinkovitost .

Zvijezda u svijetu grijanja , Palazzetti predstavlja proizvode vrhunske tehnologije : Ecofire Idro peći na pelete za centralno grijanje, hermetički zatvorene – peći koje garantiraju neviđenu količinu izlazne snage .

palazzetti_ecofire_katalog

PALAZZETTI ECOFIRE KATALOG PEĆI NA PELETE

Ove inovativne peći dizajnirane su da prenesu gotovo svu proizvedenu topline na vodu . To je glavni parametar koji treba biti zadovoljen od strane peći za centralno grijanje, peći koje ne smiju pregrijati prostor u kojem su instalirane zračenjem već moraju dati gotovo svu toplinu koju proizvodu u vodu za centralno grijanje . Ovo je jedini stvarno ekonomičan način za zagrijavanje svih prostorija u kući.

Palazzetti peći na pelete za centralno grijanje Ecofire Idro imaju inovativno ložište šatorastog , polukružnog oblika koji je ispunjen izmjenjivačem topline , koji gotovo potpuno okružuje vatru . Širenje topline kroz staklo je ograničeno na minimum , a još uvijek je ugodan pogled na vatru .

Palazzetti peci na pelete za centralno grijanje

Osim toga, područje koje razmjenjuje toplinu s vodom je iskorišteno do najvišeg stupnja . Zahvaljujući ovoj inovaciji , toplinska snaga koja se izravno prenosi na vodu je vrlo visoka ( primjerice 8,2 kW se šalje izravno na vodu iz globalne toplinske snage od 10 kW ) , u odnosu na ograničenu količinu topline koja se rasprši kroz zračenje peći .

Drugim riječima , gotovo sva proizvedena energija se prenosi na vodu koja postaje jako vruća , a peć je samo mlaka .
Čak funkcija stakla čišćenje je optimizirana . Dio zraka koji se doveo izvana je predgrijan i prenesen u okvir vrata . Na visokoj temperaturi zrak jamči bolju učinkovitost čišćenja stakla .

Inovativan sustav za čišćenje izmjenjivača topline drži ih stalno čistim i jamči najveću učinkovitost , i elektronički sustav koji kontrolira izgaranje tako da ga prilagođava radu ili uvjetima instalacije .

Zahvaljujući elektronici upravljanja, peć je unaprijed predpodešena da bude fleksibilna za ugradnju i da se može prilagoditi svakom sustavu grijanja (mogućnost proširivanja sustava vanjskim termostat , osjetnikom temperature prostora , grijanje spremnika sa izmjenjivačem, grijanje međuspremnika ) .

Sustav zaštite od hladnog povratnog voda (sustav protiv kondenzacije) ima dvije razine zaštite, patentirani elektronski regulirani sustav zaštite od kondezacije i serijski ugrađeni termostatski ventil za zaštitu od kondezacije

Palazzetti peći na pelete za centralno grijanje su potpuno opremljene za ugradnju u hidraulični krug grijanja.

U svakoj peći ugrađeno je : cirkulacijska crpka , sigurnosni ventil , termički ventil za zaštitu od kondezacije, ekspanziona posuda , manometar i ventil za punjenje i pražnjenje sustava . Izmjenjivač topline kao i sva unutrašnjost peći izolirana je toplinskom izolacijom koja sprječava gubitak topline.

Palazzetti Dynamic Combustion Control

Upravljanje peći vrši se preko inovativnog Touch screen ekrana, sva podešavanja i kontrolu peći vršimo pomoću modernog ekrana osjetljivim na dodir .

Pored svih svojih osnovnih funkcija , ako se pravilno programira , na samoj peći moguće je vidjeti koliko sati gorenja peć još uvijek ima s peletima unutar spremnika i alarmira kad je ostala bez peleta .

 

 

Progetto Fuoco Verona – Novosti 2014.

27 veljače 2014, Komentari: 0

Posjetili smo sajam Progetto Fuoco u Veroni, specijalizirani sajam za proizvode i opremu namjene grijanju na drva i proizvode od drva. Na sajmu je […]


SITEH Rijeka ovlašteni je distributer i instalater

La Nordica Extraflame i Palazzetti peći na drva


Grijanje na drva je nastariji oblik grijanja čak i dan danas najpopularniji način grijanja prostorija. La Nordica Extraflame i Palazzetti peći na drva su proizvodi visoke kvalitete, kvalitetne izrade, niske potrošnje i visoke iskoristivosti.

Peć na drva mora biti centralni dio vašeg doma, mjesto gdje će uživati u toplini vatre i pogledu na vašu peć.  Talijanski dizajn i kvalitetni materijali čine peći na drva pravim dizajnerskim dodatkom za svaki dom, zavisno od uređenja vašeg doma sigurno ćete naći peć na drva koja se svojim izgledom uklapa u vaš dom.

U ponudi je široki spektar peći na drva La Nordica Extraflame i Palazzetti. Slobodno pogledajte katalog ili posjetite web stranice proizvođača gdje možete vidjeti sve modele.

Za više informacija i ponudu cijena slobodno nas kontaktirajte.


La Nordica Extraflame Fortuna panorama

La Nordica Extraflame katalog peci na drva


Palazzetti Greta peć na drva

Palazzetti katalog peci na drva

SITEH Rijeka ovlašteni je distributer i servis

Palazzetti Ecofire peći na pelete

Palazzetti je pionir u proizvodnji peći na pelete, prvi su doveli tehnologiju grijanja na pelete iz Kanade u Europu i ponudili na tržištu peć na pelete još 1992. godine. I od tada sustavno ulažu u razvoj i tehnologiju te možemo reći da je Palazzetti vodeći proizvođač peći na pelete.

Palazzetti peći na pelete odlikuju se visokom kvalitetom izrade gdje se pazi na svaki detalj, nudi se veliki izbor materijala i boja, peći mogu biti obložene čeličnim obojenim limom, keramikom ili drvetom. Palazzetti peći na pelete su elegantne i ostavljaju snažan estetski dojam u svakom prostoru.

Palazzetti ima u ponudi čak 46 modela peći na pelete sa ispuhivanjem toplog zraka, različitih modela po izgledu, načinu ugradnje i snazi grijanja. Palazzetti peći na pelete opremljene su digitalnim multifunkcionalnim "Touch screen" upravljačem te pametnim sustavom samodijagnoze koji kontrolira peć prilikom svakog paljenja.

palazzetti_ecofire_katalog

PALAZZETTI ECOFIRE KATALOG PEĆI NA PELETE


PALAZZETTI ECOFIRE PEĆI NA PELETE SA ISPUHIVANJEM TOPLOG ZRAKA

Palazzetti peći na pelete sa ispuhivanjem toplog zraka vrhunac su tehnologije grijanja na pelete. Modeli peći na pelete sa ispuhivanjem toplog zraka odlikuju se tehnološkim rješenjima poput:

LOŽIŠTE OD LIJEVANOG ŽELJEZA - omogućava dugotrajnost i kvalitetniju emisiju topline

DVOSTRUKO SAGORIJEVANJE - oblik i materijal ložišta omogućavaju dvostruko izgaranje, što rezultira manjom potrošnjom i manjom količinom pepela

SAMOČIŠĆENJE - automatski periodični ciklus samočišćenja ložišta omogućava bolje sagorijevanje i slobodan dotok zraka potreban za gorenje peleta

SPREMNIK ZA PELETE - svaka peć je opremljena spremnikom dovoljne količine za dugotrajno loženje

Palazzetti Stella ubacivanje peleta

SISTEM UBACIVANJA PELETA "STELLA" ; inovativan način ubacivanja peleta u ložište odlikuje se tihim radom, ravnomjernijim ubacivanjem peleta što rezultira ujednačenim plamenom, manjom potrošnjom i nemogućnosti zaglavljivanja peleta

POSUDA ZA PEPEL - sav pepeo koji nastaje sagorijevanjem skuplja se u posudi za pepeo ispod ložišta što olakšava čišćenje peći

STAKLO LOŽIŠTA - napravljeno od specijalne smjese staklokeramike otporne na temperature do 800C stupnjeva, sa sistemom samočišćenja koji vam omogućava neometan pogled na vatru


Palazzetti Dynamic Combustion Control

"COMBUSTION DYNAMIC CONTROL" - tehnološki najnapredniji sustav upravljanja sa peći na pelete, cijeli sustav senzora čita parametre peći u radu i upravlja radom prema trenutnim uvjetima rada peći, sve u funkciji savršenog rada Palazzetti peći na pelete. Posebno razvijen software koji upravlja sagorijavanjem peleta, te omogućava maksimalnu iskoristivost u svim uvjetima rada. Rezultat je da Palazzetti peć na pelete uvijek radi savršeno.

 

Palazzetti Ecofire peći na pelet  sa ispuhivanje toplog zraka razlikujemo prema tehničkim karakteristikama i načinu zagrijavanja prostora :

ISPUHIVANJE TOPLOG ZRAKA POMOĆU VENTILATORA - peći na pelete vrući zrak mogu vrlo brzo raspršiti kroz kuću pomoću ventilatora čija se snaga može kontrolirati.

KANALNE PEĆI NA PELETE - peći na pelete mogu distribuirati topli zrak kroz sustav kanala: zagrijani zrak distribuira se kroz ugrađene kanale u druge prostorije u kući.

SUPER TIHE PEĆI NA PELETE -  tip peći na pelete pogodne su za ugradnju u bilo koju prostoriju, čak i u spavaću sobu. Proizvedena toplina se ravnomjerno širi po prostoriji zračenjem i prirodnom konvekcijom. Palazzetti Pellet tehnologija istraživački projekt usavršio je novu tehnologiju koja s jedne strane bolje iskorištava prijenos topline putem zračenja i s druge strane poboljšan je izmjenjivač topline odnosno ložište peći. Dobili smo prirodnu cirkulaciju zraka kojoj nije potrebna pomoć ventilatora i s time i manju potrošnju električne energije.

ŠTEDNJACI ZA KUHANJE NA PELETE - Da, možete i kuhati na štednjaku na pelete, praktično, sigurno i jako ekonomično.


PONUDA I CIJENE PALAZZETTI PEĆI NA PELETE SA ISPUHIVANJEM TOPLOG ZRAKA