Cjenici klima uređaja za sezonu 2017/18

22 svibnja 2017, Komentari: 0

Prema meterološkim prognozama za ljeto 2017. predviđaju se duga razdoblja vrućine i nekoliko opasnih toplotnih udara. Za ovo ljeto mi smo pripremili široku gamu najkvalitetnijih klima uređaja za hlađenje.

Japanski klima uređaji

U ponudi su klima uređaji vodećih japanskih proizvođača Mitsubishi Electric, Toshiba, Fujitsu, Daikin i novitet za ovu sezonu koreanski Hyundai kao odličan izbor u nižem cjenovnom razredu. Od noviteta izdvajamo početak prodaje klima uređaja sa rashladnim sredstvom R32, s kojim je postignuta bolja energetska učinkovitost bez štetnih utjecaja na okoliš.

Mitsubishi Electric i Fujitsu su prezentirali za ovu sezonu nove perjanice u vrhu ponude sa R32 rashladnim medijem, energetskim razredom A+++ / A+++. Mitsubishi Electric serija LN vrhunskog dizajna dostupna u 4 boje, sa pregršt opreme i fantastičnih energetskih karakteristika. Te povratak Fujitsu Nocria X modela sa Dual Blaster zakretnim bočnim ispusima zraka.


Cjenici klima uređaja i katalozi

Ovdje možete pogledati kataloge za sezonu 2017 / 2018 sa cijenama i sa svim tehničkim podacima i karakteristikama za sve modele u monosplit i multisplit serijama (klikom na sliku otvarate katalog).

Na sve navedene MPC cijene odobravamo 10% popusta za gotovinsko (virmansko) plaćanje i besplatnu dostavu na kućnu adresu.

Daikin klima uređaji

2017_cjenik_daikin

Mitsubishi Electric klima uređaji

2017_cjenik_mitsubishi_electric

 

Toshiba klima uređaji

2017_cjenik_toshiba

 

Fujitsu klima uređaji

2017_cjenik_fujitsu

 

Hyundai klima uređaji

2017_cjenik_hyundai

 

Comments are closed.